Izašla je 5. epizoda Wannabe Blogger Reality Show-a, a u njoj ste imali prilike da vidite najstrožu analizu stila devojaka do sada. U protekloj epizodi imali ste prilike da se upoznate sa sadržajem kofera takmičarki i da analizirate njihov stil, kao i da čujete mišljenje stručnjaka, Vanje Pantin i Irene Jovanović, a sinoć je njihov dosadašnji stil dobio konačnu ocenu.

Vanja i Irena pridružile su se stalnim članovima žirija, Petru Janoševiću, glavnom i odgovornom uredniku magazina “Harper’s Bazaar Srbija”, i Marku Nikoliću, vlasniku modne agencija Fox i makeup artistu. Pored toga što u ovoj epizodi konačno  upoznajete žiri, ovi modni stručnjaci pozvali su devojke, jednu po jednu, i komentarisali njihov stil.

Svaka devojka bila je pod lupom žirija, uključujući njen aktuelni autfit, autfit sa prvog dana snimanja show-a, ali i odevni komad koji su Vanja i Irena izdvojile kao najlošiji iz njihovog kofera.

Navodimo vam koji su to najveći modni promašaji devojaka.

Animal print bio je zapažen u koferima većine devojaka. Ovaj print može dati sjajan final touch nečijem stilu ako je prisutan na nekim sasvim svedenim odevnim komadima i ako ne dominira modnom kombinacijom. Ipak, bluza koja je u potpunosti prekrivena animal printom teško je uklopiv odevni komad. Ovaj vidni promašaj žiri je uočio najviše u koferima Marije Pribić i Katarine Nešić. Dok je Marija posedovala bluzu sa ovim printom koja se nikako nije uklapala sa njenim  stilom, Katarina Nešić je imala ovaj print na rukavima svog sakoa.

Katarini je iz kofera kao najlošiji komad izdvojen odevni poredmet od veštačkog krzna koje je vidno lošeg kvaliteta, a Mariji Pribić je zamereno to što bez naročitog promišljanja prati trendove, što se ogleda u stalnom nošenju karirane košulje vezane oko struka.

Jednoglasan stav žirija bio je da jedna modna blogerka mora da se izdvoji svojim stilom, a ne da bude rob trendova.

Mišljenja o stilu Snježane Šućur bila su podeljena. Petar Janošević je duhovito primetio da su koferi drugih devojaka bili puni divljih životinja, a da su njenu iscepanu jaknu od džinsa očigledno napale te životinje. Svi su se saglasili da joj bolje stoje svedeniji komadi, ali se ženskom delu žirija dopao i njen ekscentričan stil.

Wannabe blogger show 122 Wannabe Blogger Reality Show: Najveći modni promašaji devojaka

Katarina Veljković je napravila dve modne greške. Na prvom snimanju pojavila se odevena kao “devojka iz susedstva”, što nikako nije primereno za modnu blogerku čiji stil mora da iskače i da bude upadljiv. Pred žirijem je, pak, obukla čipkane crne čarape, koje i nisu najbolji odevni komad u dnevnoj kombinaciji i sa kratkim pantalonama u boji.

Jovana Perić i Dragana Marović su još dve devojke kojima je zamerena potpuna neautentičnost u stilu, i neprimetni odevni komadi. Dragana Marović je imala još jedan modni promašaj – nemoguću kombinaciju pepito i floralnog printa na suknji iz njenog kofera.

Najveći modni promašaj iz kofera Nine Perić  bila je ne tako laskava majica sa printom.

Zorica Dukovski bila je najviše analizirana od strane žirija, zbog “fejk” odeće, o čemu smo već pisali

Wannabe blogger show 141 Wannabe Blogger Reality Show: Najveći modni promašaji devojaka

Dve Ane, Parčetić i Maksimović, uspele su da osvoje žiri svojim stilom, i pretrpele su minimalne kritike.

Da li ste vi naučili nešto o stilu od našeg žirija?

Prijatelji projekta: Fashion Company, Fashion & Friends, Bambi WellBE, Rosal Lip Balm Inkredible Colors, kozmetika AURA, SC Ušće i Immo Centar, Herbafast Fiber.

Medijski partneri projekta su: Harper’s Bazaar, Grazia, Naxi Radio, Radio Tri, Srbija Danas, Trend, Cica.

Jasna Stanić

Comments