U 4. epizodi Wannabe Blogger Reality Show-a komentarisan je svaki odevni komad takmičarki. Modna urednica magazina “Hello”, Vanja Pantin i modna urednica magazina “Best Shop”, Irena Jovanović, dobile su potpuni uvid u sadraj kofera naših blogerki.

Ovo im je otvorilo mogućnost da nauče nešto više o stilu svake devojke ponaosob. Vanja i Irena su potom izdvojile po njima najlošiji odevni komad iz kofera svake devojke, ali i mogle da donesu zaključke o tome čime se odlikuje stil svake od učesnica ovog show-a.

Mi vam ukratko prenosimo zapažanja kada je stil ovih devojaka u pitanju.

dragana marovic51 Wannabe Blogger Reality Show: Šta garderoba govori o stilu učesnica

Dragana Marović, sudeći po njenoj odeći iz kofera, voli da se oblači ženstveno i da nosi cvetne printove – u čemu nekada i preteruje. Katarina Nesic 2 Wannabe Blogger Reality Show: Šta garderoba govori o stilu učesnica

Katarina Nešić, po svojim rečima voli “londonski stil”, a mi smo u njenom koferu primetili veštačko krzno i mnogo animal printova.

Marija Pribic Wannabe blogger02 Wannabe Blogger Reality Show: Šta garderoba govori o stilu učesnica

Kako su primetile i Vanja Pantin i Irena Jovanović, kofer Marije Pribić je pun kariranih košulja, i klasičnih farmerki, što su Vanja i Irena doživele kao neinventivno.

nina peric 12 Wannabe Blogger Reality Show: Šta garderoba govori o stilu učesnica

Nina Perić ima jedan zaštitni znak, a to su – kape.

Wannabe blogger show 110 Wannabe Blogger Reality Show: Šta garderoba govori o stilu učesnica Wannabe blogger show 25 Wannabe Blogger Reality Show: Šta garderoba govori o stilu učesnica

Katarina Veljković i Ana Parčetić imaju različite stilove, ali obe se odlikuju veoma urbanim komadima garderobe.  Wannabe blogger show 11t Wannabe Blogger Reality Show: Šta garderoba govori o stilu učesnica

Zorici Dukovski je zamereno što ima veliki broj “fejk” stvari. Osim toga, ona ima sveden stil odevanja.

ana maksimovic 131 Wannabe Blogger Reality Show: Šta garderoba govori o stilu učesnicaAna Maksimović voli odeću sa natpisima, i Vanju i Irenu je oduševila svojim statement duksom.

jovana peric 12 Wannabe Blogger Reality Show: Šta garderoba govori o stilu učesnica

Jovani Perić je zamereno što ima mnogo basic i pomalo dosadnih komada garderobe, koji nisu primereni za jednu modnu blogerku.

snjezana sucur 127 Wannabe Blogger Reality Show: Šta garderoba govori o stilu učesnica

Snježana Šućur voli iscepan džins i sečene majice.

Šta vi mislite o stilu takmičarki?

Prijatelji projekta: Fashion Company, Fashion & Friends, Bambi WellBE, Rosal Lip Balm Inkredible Colors, kozmetika AURA, SC Ušće i Immo Centar, Herbafast Fiber.

Medijski partneri projekta su: Harper’s Bazaar, Grazia, Naxi Radio, Radio Tri, Srbija Danas, Trend, Cica.

Comments