Hot topics

Šta je to što se ovog leta mora naći na tvojoj #SummerBucket Listi!

Sunce, morska so, dehidrirana koža: Najbolji saveti za letnju negu

Najlepše frizure za posebne prilike koje možeš da napraviš – sama!

O kompromisima iliti kada je OK da prestanemo da ih pravimo

#HairHacks: Kako da neguješ kosu tokom leta + ideja za trendi frizuru za svaki dan

Sve što treba da znaš o detoksikaciji + primer detoks dijete koja zaista radi!

Sa liste neostvarenih odluka: Kako da najzad počneš da se hraniš zdravije?

12 stvari koje se nalaze na svačijoj #wish listi

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

5 glavnih trendova koje ćemo voleti ovog leta (ali i mnogo duže!)

1/2

Jedna reč – suština. Tvoja suština. Ko si ti stvarno, u šta duboko veruješ, šta voliš, šta te čini srećnom, šta te ispunjava. To je ono što privlači dobre stvari u tvoj život, što kreira tvoju realnost. Sve tehnike praktikovanja pozitivnosti neće raditi, ili će se pretvoriti u svoju suprotnost, ako su suprotne suštini tvog bića, ako nešto duboko u tebi u njih ne veruje, ili nije sa njima u saglasju.

Ljudi koji ne stvaraju svoj život iz svoje suštine, ostaju neispunjeni i frustrirani, a da i ne znaju zašto. A to je zato što ljudski božanski potencijal može da se ostvari u punoj meri samo kroz istinu tvoje duše, a ne kroz tvoj snažno uslovljeni ego.

Potrebno je dosta vremena, potreban je istrajan rad na svom osvešćenju, potrebno je odbacivanje svih iluzija, raskrinkavanje sopstvenih mentalnih igara, razbijanje usvojenih obrazaca, prepoznavanje i odbacivanje odbrambenih sistema – potrebno je mnogo unutrašnje tišine, da bi se se suština bića, istina tvoje duše, razaznala ispod sloja mentalne i emotivne buke koja suvereno vlada tvojom svakodnevicom.

Ali kad jednom shvatiš, istina je prosta (koliko i teško osvojiva) – ko ima sebe, ima sve.

I zašto to nije tako prosto, kao što zvuči?

Svako je rođen sa svojom suštinom, svako je jedinstven u Univerzumu, svoj, poseban. Svako ima svoju životnu misiju, svoje talente i darove koje je dužan da upotrebi da bi realizovao svoju suštinu u ovom životu, potrebu svoje duše da se ostvari, da raste i razvija se na način koji je moguć samo na Zemlji, u životu u telu.

Editors choice