Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/2

Ako si nezadovoljna sobom i svojim životom, verovatno taj prefiks NE nosiš ispred mnogih svojih stavova, ubeđenja, osećanja, dok si istovremeno uverena da zapravo razmišljaš pozitivno i ljuta i uvređena što se ništa ne menja na bolje. Nerealno je očekivati da život tebi nešto pruži i ispuni tvoja očekivanja – život ti je dat da sama u njemu pronađeš zadovoljstvo, smisao, ljubav, ispunjenost, da pronađeš i ostvariš sebe. Kad se ništa ne odvija prema tvojim očekivanjima – to znači da ti očekivanja nisu realna i da se ne oslanjaš na sebe, jer nemaš dovoljno samopouzdanja. Osvesti svoja uverenja koja su u suštini negativna, jer su nerealna i preuzmi glavnu ulogu u svom životu.

Stvari će se same namestiti

Hoće, to jeste jedan od kosmičkih zakona – ali samo ako si otvorena da ih prepoznaš i primiš, a to se dešava na samo jedan način. Tako što im kreneš u susret, preduzmeš svaku akciju kojom ćeš im napraviti mesta i prizvati ih u svoj život. Jer ako sediš i čekaš da se stvari nameste, život će proći pored tebe, ostaćeš statista na sceni sopstvenog života i stalno ćeš biti nezadovoljna, jer znaš da si mogla više i bolje. Jedino nisi shvatila da je to zavisilo samo od tebe. Ne dozvoli sebi da presediš svoj život u nekom neupadljivom (i bezbednom) ćošku, jer ako to radiš, kosmos te podržava u tome. Ako se pokreneš, uključiš, aktiviraš i počneš da kreiraš svoj život, kosmos će te podržati u tome.

Is it too early for a rosé break? 🍷#ggcocktailhour

A post shared by Glitter Guide (@glitterguide) on

Zašto me ne vole

Deca očekuju da će biti voljena od svih i svuda, jer su prirodno egocentrična i ubeđena da su glavna i najvažnija. Dete u tebi je ostalo uskraćeno za neki vitalan deo ljubavi, prihvatanja, sigurnosti i potrebno mu je da ga svi vole i nesrećno je, uvređeno i povređeno kad se nekome ne sviđa. Ako tvoje samopoštovanje zavisi od toga da ti svi pokažu simpatije i odobravanje, krajnje ti je vreme da odrasteš, jer inače nećeš moći da funkcionišeš u svetu odraslih.

Editors choice