Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Promocija novih destinacija: Avio-karte počev od 99 evra

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

Tri saveta za postojani tečni puder

1/2

Ako si nezadovoljna sobom i svojim životom, verovatno taj prefiks NE nosiš ispred mnogih svojih stavova, ubeđenja, osećanja, dok si istovremeno uverena da zapravo razmišljaš pozitivno i ljuta i uvređena što se ništa ne menja na bolje. Nerealno je očekivati da život tebi nešto pruži i ispuni tvoja očekivanja – život ti je dat da sama u njemu pronađeš zadovoljstvo, smisao, ljubav, ispunjenost, da pronađeš i ostvariš sebe. Kad se ništa ne odvija prema tvojim očekivanjima – to znači da ti očekivanja nisu realna i da se ne oslanjaš na sebe, jer nemaš dovoljno samopouzdanja. Osvesti svoja uverenja koja su u suštini negativna, jer su nerealna i preuzmi glavnu ulogu u svom životu.

Stvari će se same namestiti

Hoće, to jeste jedan od kosmičkih zakona – ali samo ako si otvorena da ih prepoznaš i primiš, a to se dešava na samo jedan način. Tako što im kreneš u susret, preduzmeš svaku akciju kojom ćeš im napraviti mesta i prizvati ih u svoj život. Jer ako sediš i čekaš da se stvari nameste, život će proći pored tebe, ostaćeš statista na sceni sopstvenog života i stalno ćeš biti nezadovoljna, jer znaš da si mogla više i bolje. Jedino nisi shvatila da je to zavisilo samo od tebe. Ne dozvoli sebi da presediš svoj život u nekom neupadljivom (i bezbednom) ćošku, jer ako to radiš, kosmos te podržava u tome. Ako se pokreneš, uključiš, aktiviraš i počneš da kreiraš svoj život, kosmos će te podržati u tome.

Zašto me ne vole

Deca očekuju da će biti voljena od svih i svuda, jer su prirodno egocentrična i ubeđena da su glavna i najvažnija. Dete u tebi je ostalo uskraćeno za neki vitalan deo ljubavi, prihvatanja, sigurnosti i potrebno mu je da ga svi vole i nesrećno je, uvređeno i povređeno kad se nekome ne sviđa. Ako tvoje samopoštovanje zavisi od toga da ti svi pokažu simpatije i odobravanje, krajnje ti je vreme da odrasteš, jer inače nećeš moći da funkcionišeš u svetu odraslih.

Editors choice