10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

1/2

Ako si nezadovoljna sobom i svojim životom, verovatno taj prefiks NE nosiš ispred mnogih svojih stavova, ubeđenja, osećanja, dok si istovremeno uverena da zapravo razmišljaš pozitivno i ljuta i uvređena što se ništa ne menja na bolje. Nerealno je očekivati da život tebi nešto pruži i ispuni tvoja očekivanja – život ti je dat da sama u njemu pronađeš zadovoljstvo, smisao, ljubav, ispunjenost, da pronađeš i ostvariš sebe. Kad se ništa ne odvija prema tvojim očekivanjima – to znači da ti očekivanja nisu realna i da se ne oslanjaš na sebe, jer nemaš dovoljno samopouzdanja. Osvesti svoja uverenja koja su u suštini negativna, jer su nerealna i preuzmi glavnu ulogu u svom životu.

Stvari će se same namestiti

Hoće, to jeste jedan od kosmičkih zakona – ali samo ako si otvorena da ih prepoznaš i primiš, a to se dešava na samo jedan način. Tako što im kreneš u susret, preduzmeš svaku akciju kojom ćeš im napraviti mesta i prizvati ih u svoj život. Jer ako sediš i čekaš da se stvari nameste, život će proći pored tebe, ostaćeš statista na sceni sopstvenog života i stalno ćeš biti nezadovoljna, jer znaš da si mogla više i bolje. Jedino nisi shvatila da je to zavisilo samo od tebe. Ne dozvoli sebi da presediš svoj život u nekom neupadljivom (i bezbednom) ćošku, jer ako to radiš, kosmos te podržava u tome. Ako se pokreneš, uključiš, aktiviraš i počneš da kreiraš svoj život, kosmos će te podržati u tome.

Zašto me ne vole

Deca očekuju da će biti voljena od svih i svuda, jer su prirodno egocentrična i ubeđena da su glavna i najvažnija. Dete u tebi je ostalo uskraćeno za neki vitalan deo ljubavi, prihvatanja, sigurnosti i potrebno mu je da ga svi vole i nesrećno je, uvređeno i povređeno kad se nekome ne sviđa. Ako tvoje samopoštovanje zavisi od toga da ti svi pokažu simpatije i odobravanje, krajnje ti je vreme da odrasteš, jer inače nećeš moći da funkcionišeš u svetu odraslih.

Editors choice