U svetu društvenih mreža, Instagram-a, TikTok-a, aplikacija, filtera, challenge-a, online zabave, fotografisanja, poziranja, idealnih fotografija, težnje za uticajem, izazov je izdvojiti se, pokazati autentičnost i biti primećen!

WANNABE Magazine sa ponosom predstavlja zabavan i edukativan YouTube show pod nazivom WANNABE DIGITAL TALENTS. Ako posedujete neki  talenat, ako vas okolina prepoznaje kao posebne, svoje, autentične, imate nešto što možete pokazati svetu, smatrate da možete drugima biti inspiracija i motivacija, dobar uzor i ako nadasve imate želju da se upustite u avanturu života i postanete influenser, pozivamo vas da se prijavite i budete deo jednistvenog konkursa nakon kojeg će vaš život, ali i vaš Instagram profil dobiti sasvim novo ruho. 

WANNABE DIGITAL TALENTS je jedinstveni YouTube Show koji će okupiti 10 jedinstvenih talenata, koji će tokom trajanja ovog serijala imati priliku da se afirmišu pokazivanjem svog talenta, kreativnosti i kroz savladavanje različitih zanimljivih izazova. Odabrani talenti će dobiti priliku da rade sa stručnim timom WANNABE MEDIA kreativnog digitalnog studija, na razvoju njihovog digitalnog nastupa.

Partneri WANNABE DIGITAL Talents projekta su Doritos, Fashion & Friends, BeanZ Cafe, Somersby i 5Gum.

WDT sponzori e1602595826539 WANNABE DIGITAL TALENTS   Prijavi se i pokaži svoj talenat!

Kome je namenjen konkurs? 

Konkurs je namenjen svim mladim, ambicioznim, otvorenim ljudima, koji poseduju realan talenat i koji imaju jasnu viziju gde žele da budu i čime žele da se bave, a istovremeno smatraju da mogu da utiču na svoju okolinu na pozitivan način, kroz pozitivan primer.

Šta sve dobijaju ODABRANI WANNABE TALENTI? 

1. Rad sa stručnim timom, koji će im pomoći da unaprede digitalni nastup

2. Veštine, znanja, tehnike, tips & tricks iz oblasti influencer marketinga

3. Prepoznatljivost njihovog lika i dela u digitalnom svetu

4. Promociju na WANNABE MAGAZINE digitalnim kanalima

5. Promociju njihovog talenta

6. Povezivanje sa velikim brendovima i simulacija rada na kampanjama

7. Mogućnost da sarađuju sa poznatim brendovima i kompanijama

Kako možeš da se prijaviš? 

Svoju prijavu, koja sadrži CV, fotografiju, link do postojećeg Instagram profila, kao i kratak tekst dužine do 600 reči u kojem ćete navesti koji je vaš specifičan talenat i zašto baš vas treba da odeberemo za učešće u ovom projektu, možete poslati na mail konkurs@wannabemagazine.com sa naznakom u nazivu maila “WANNABE DIGITAL TALENTS prijava” uz napomenu da ste pročitali Obaveštenje o svojim pravima u vezi sa obradom podataka o ličnosti i da pristajete da date Saglasnost za obradu podataka o ličnosti

Rok za slanje prijave je 30. oktobar, konkurs važi isključivo za Republiku Srbiju, a pravo na učešće imaju lica starija od 18 godina.

Comments