Logo Otkrivamo izgled zadivljujućeg WANNABE & Dove cegera  pogledajte kako izgleda dukserica koju smo dizajnirali

Zavirite u ekskluzivan WANNABE & Dove ceger, koji krije beauty proizvode, ali i duksericu besprekornog dizajna

Logo Otkrivamo izgled zadivljujućeg WANNABE & Dove cegera  pogledajte kako izgleda dukserica koju smo dizajnirali

Zavirite u ekskluzivan WANNABE & Dove ceger, koji krije beauty proizvode, ali i duksericu besprekornog dizajna

389A7866 4 Otkrivamo izgled zadivljujućeg WANNABE & Dove cegera  pogledajte kako izgleda dukserica koju smo dizajnirali

WANNABE MAGAZINE je nedavno proslavio 13. rođendan, koji je obeležen glamuroznim slavljem, ali i fenomenalnom saradnjom sa brendom Dove! Sa zajedničkim ciljem da ohrabrimo žene da vole sebe, udružili smo se i kreirali originalni dizajn Dove cegera i dukserice, koji krase motivacione poruke! A da bi osećaj samopouzdanja bio potpun, izdvojili smo omiljene Dove beauty proizvode koji treba da se nađu u svakodnevnoj rutini vaše nege tela.

Line Otkrivamo izgled zadivljujućeg WANNABE & Dove cegera  pogledajte kako izgleda dukserica koju smo dizajnirali
23 Otkrivamo izgled zadivljujućeg WANNABE & Dove cegera  pogledajte kako izgleda dukserica koju smo dizajnirali
389A8015 Otkrivamo izgled zadivljujućeg WANNABE & Dove cegera  pogledajte kako izgleda dukserica koju smo dizajnirali

Daily reminder: Uživaj u sebi

Žena treba da se oseća lepom i samouverenom svakog dana, slažete se? Iako ponekad zvuči teško ostvarivo, WANNABE x Dove limitirana serija dukserice i cegera je tu da nas podseti da je voleti sebe naša obaveza i da je ponekad put do ovog cilja duži, ali je osećaj sjajan!

Fenomenalni WANNABE x Dove duks krasi zlatno srce, simbol bezuslovne ljubavi, kao i daily reminder poruka koju treba da pročitamo svakog dana: Uživaj u sebiOsvestiti i prihvatiti svoju posebnost je najvažnija stvar koju treba da učinimo jer svi odnosi u našem životu kreću od ljubavi prema samom sebi.

Ako ne znate kako da uživate u svojoj lepoti i jedinstvenosti, naš savet je da prvo počnete od malih koraka. Svakog jutra se probudite sa širokim osmehom, jer način na koji započinjete dan može da utiče na vaše samopouzdanje, i da se odrazi na brojne aspekte vašeg života.

389A7729 Otkrivamo izgled zadivljujućeg WANNABE & Dove cegera  pogledajte kako izgleda dukserica koju smo dizajnirali
389A7841 Otkrivamo izgled zadivljujućeg WANNABE & Dove cegera  pogledajte kako izgleda dukserica koju smo dizajnirali
389A7808 Otkrivamo izgled zadivljujućeg WANNABE & Dove cegera  pogledajte kako izgleda dukserica koju smo dizajnirali

Dove linija proizvoda za kompletnu negu kože

I dok sigurno znate da bi slobodno vreme trebalo da posvetite omiljenim hobijima, takođe je vrlo važno da sebi priuštite pravilnu i kvalitetnu negu tela. 

Upravo u tome vam može pomoći Dove linija proizvoda, napravljena pomoću najnaprednije tehnologije i vrednih materija iz prirode, pružajući koži dovoljno nutritijenata i hidratacije za besprekoran izgled i sjaj.

Za dugotrajan osećaj samopouzdanja, izaberite dragocene sastojke koji će nežno očistiti i nahraniti vašu kožu, dajući vam osećaj svežine koja će vas pratiti tokom celog dana.

389A7886 Otkrivamo izgled zadivljujućeg WANNABE & Dove cegera  pogledajte kako izgleda dukserica koju smo dizajnirali
389A7886 Otkrivamo izgled zadivljujućeg WANNABE & Dove cegera  pogledajte kako izgleda dukserica koju smo dizajnirali
Product 1 2 Otkrivamo izgled zadivljujućeg WANNABE & Dove cegera  pogledajte kako izgleda dukserica koju smo dizajnirali

Dove Awakening kupka za savršeno glatku kožu

Krem gel je napravljen od prirodnih sastojaka, toliko moćnih da ćete već nakon prvog tuširanja osetiti razliku. Koža će biti vidno zaglađenija, mekša i nahranjena, pa će samim tim i blistati. Dove Awakening kupku će obožavati svi koji preferiraju prirodne proizvode, jer ovaj gel za tuširanje sadrži 92% biorazgradivih sastojaka. Mirisne note matcha čaja i cvetova japanske trešnje pružaju potpuno opuštajuće iskustvo i uživanje.

Dove Advanced Care antiperspirant za osećaj potpune svežine

Samopouzdanje možemo postići na razne načine, ali svežina tokom celog dana, posebno kad radimo i idemo na treninge, ono je što nam je potrebno da bismo se osećali dobro u svojoj koži. I to će vam reći svaka žena! Upravo zbog toga, Dove Advanced Care coconut & jasmine flower antiperspirant je naš izbor za dugotrajnu zaštitu od znojenja i neprijatnih mirisa – i to do 72 sata. Ovaj antiperspirant nam pruža bogatu hidratantnu negu, baziranu na biljkama, koja je posebno zahvalna za osetljivu kožu nakon brijanja. Omamljujuć miris kokosa i cveta jasmina upotpuniće vam dan.

Product 2 3 Otkrivamo izgled zadivljujućeg WANNABE & Dove cegera  pogledajte kako izgleda dukserica koju smo dizajnirali
Product 2 3 2 Otkrivamo izgled zadivljujućeg WANNABE & Dove cegera  pogledajte kako izgleda dukserica koju smo dizajnirali
Product 3 2 Otkrivamo izgled zadivljujućeg WANNABE & Dove cegera  pogledajte kako izgleda dukserica koju smo dizajnirali

Dove Body Love Restoring Care losion oporavlja suvu kožu

Suva koža traži redovnu pažnju. Kako biste se osećali dobro u svom telu, i potpuno uživali u sebi, potrudite se da uvedete bogatu negu prirodnim uljima. Upravo Dove Body Love Restoring Care losion za telo predstavlja posebnu formulaciju kremaste hidratantne kreme, koja obnavlja i umiruje kožu. Inspirisan indijskim beauty ritualima, Dove Body Love Restoring Care u svom sastavu sadrži ulje kokosa i badema, blagotvorne sastojke koji pružaju duboku hidrataciju i prijatnu aromu, zaduženu za potpuno opuštajuće iskustvo. Nakon korišćenja, koža postaje glatka, svilenkasta, meka i, najvažnije, potpuno nahranjena. 

Logo Otkrivamo izgled zadivljujućeg WANNABE & Dove cegera  pogledajte kako izgleda dukserica koju smo dizajnirali

Više o Dove kozmetici saznajte na Facebook stranici.

SUBSCRIBE FOR WANNABE LATEST NEWS

X