Iako je zabavno gledati legende tenisa kako se takmiče na Wimbledonu, ekvivalentno je zabavno gledati i poznate ličnosti i šta su obukli, naročito ako su oni iz kraljevske porodice kao Meghan Markle.

Život više nije toliko jednostavan za Meghan Markle, koja je zamalo prekršila kraljevski kodeks kada je fan hteo da se fotka sa vojvotkinjom, na šta je obezbeđenje automatski reagovalo.

Iako je nastala dosta neprijatna situacija, vojvotkinja Sussexa je veoma suptilno i graciozno sela nazad na svoje mesto kao da se ništa nije desilo i potpuno “iskulirala” brojne novinare i fotografe koji su obletali oko nje željno iščekivajući da napravi neku grešku, naročito kada je u pitanju ovako nešto, što je kršenje princess kodeksa” koji nameće kraljevska porodica generacijama unazad.

Naravno, Meghan je poznata po “kršenju tradicije” ali da li je zaista prekršila Wimbledon dress code? NIKAKO.

Na lokaciji All England Club, nije očekivano da bude striktan dress code, ali kako god oni koji su pozvani da budu prisutni u Royal Boxu kako nalaže tradicija su obavezni da nose haljinu ili svečano odelo. Iz perspektive ove relativno nove vojvotkinje, koja je prošle godine za Wimbledon kežual obukla prugastu košulju i bež pantalone. Nije baš svečani look na nivou kraljevske porodice, ali je svakako “smart casual” look.

Comments