Kada malo bolje razmisliš, pravo je čudo što Leighton Meester, čuvena Blair Waldorf, Queen of the Upper East Side, nije ranije kročila u dizajnerske vode. Mislim, u kultnoj seriji “Gossip Girl”, rame uz rame sa Blake Lively aka Serenom Vanderwoodsen, bila je pravi modni guru, ali sada kada smo najzad i ovo dočekali, sa sigurnošću možemo da kažemo – vredelo je čekati!

Mlada glumica je nedavno na svom Instagram profilu otkrila da će sarađivati sa održivim losanđeleskim brednom Christy Dawn, a od 9. jula nam je dostupan i produkt njihove saradnje – Leighton Jumpsuit. Ovo je odlična vest za sve ljubitelje kombinezona u odnosu na haljine i lično, zaista želim jedan!

Iako bi pomislila da je njen kultni lik bio inspiracija za ovaj jako kul komad, Leighton je imala nešto drugo na umu. Naime, glumica je otkrila da je bila inspirisana Miss Honey, likom iz njenog omiljenog filma iz detinjstva, “Matilda”, i da je želela da spoji simpatičan stil ovog fiktivnog lika i dizajn koji će odgovarati svim zauzetim mamama, što je na kraju krajeva i ona sama. Podsećamo, Leighton ima trogodišnju ćerku Arlo Day sa suprugom Adamom Brodyjem.

Iako je brend Christy Dawn pretežno okrenut haljinama, glumica je rešila da njihova saradnja ipak počiva na kombinezonima. Kako sama kaže, haljine obožava, ali je kombinezon ono što čini da se oseća kao svoj na svome, što joj je kao mami jako važno.

Leighton Meester x Christy Dawn kombinezon dolazi u tri boje, ženstvene je linije dekoltea sa sve slatkom mašnicom, otvorenih je leđa (ali samo delimično), dok su nogavice široke i lepršave kako bi ti u njemu zaista bilo udobno i prijatno – dok eventualno trčiš za svojom decom. Cena jeste nešto viša ($308) ali zato sav prihod od prodaje ide Downtown Women’s Centeru, organizaciji koja pomaže ženama koje se bore sa beskućništvom.

Sve u svemu, ovaj kombinezon će ti pomoći da izgledaš dobro, da se osećaš dobro i da učiniš nešto dobro, a uz to je i Blair Waldorf-approved. Dakle, govorimo o ultimativnom letnjem komadu!

Naslovna fotografija: instagram.com/itsmeleighton

Ivana

Comments