Hot topics

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

U susret praznicima: 10 razloga da dragoj osobi (ali i sebi) nešto pokloniš – već danas!

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

Ne “izlaziš” iz patika? Predstavljamo ti model koji ćeš ove zime obožavati – i nositi svakog dana!

Tijana @flawless_mess_ i Danijela @glam.prescription predlažu ideje za casual & business jesenje autfite

Feel&Taste: Hrvatska iz drugog ugla

Želiš kreditnu karticu? Evo šta sve treba da znaš!

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

Da, ovo znači da ćemo imati priliku da vidimo do sada neviđene modele cipela, rame uz rame sa onim sada već kultnim!

U februaru 2020. godine, u čuvenom muzeju Palais de la Porte Dorée u Parizu, biće otvorena do sada najveća Christian Louboutin izložba – must-see za sve zaljubljenike u čuvene crvene đonove, ali naravno i modne istoričare.

Izložbu će činiti odabrana dela iz dizajnerovog opusa koji, kako se procenjuje, čini preko 15 hiljada pari cipela i čizama! Ovde će biti uključeni i modeli iz njegove lične kolekcije od kojih mnogi do sada nikada nisu viđeni. Prava poslastica? I mi tako mislimo!

Na izložbi će biti prikazani i modeli koje je Christian Louboutin uradio tokom svojih mnogobrojnih saradnji, ali i reference koje su mu poslužile kao inspiracija. Režiser David Lynch, dizajnerski par Whitaker Malem, koreografkinja Blanca Li i umetnice Lisa Reihana i Imran Qureshi, samo su neka od imena sa kojima je čuveni dizajner sarađivao i jako uživao u tome.

Ovakva “razmena” je za dizajnera jako bitna jer na taj način sa lakoćom nastavlja da kreira na stotine cipela iz godine u godinu bez izgleda da će ikad doživeti “kreativnu blokadu”. “Gde god da odem, uvek postoji vrt koji mogu da posetim, ili muzej, crkva, koncert, neki element arhitektonskog dizajna”, kaže Louboutin i dodaje: “Glavni alat koji koristim da ostanem inspirisan je otvorenost, pokušavam da odem tamo gde drugi neće.”

Christian Louboutin izložba biće otvorena od 25. februara do 28. jula 2020. godine, a kuriraće je Olivier Gabet, direktor Muzeja dekorativnih umetnosti. Zato, ukoliko u tom periodu budeš bila u Gradu svetlosti, ne propusti da posetu ovoj izložbi dodaš na spisak obaveznih dnevnih aktivnosti!

Naslovna fotografija: instagram.com/louboutinworld

Ivana

Editors choice