Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Teško je poverovati da je prošlo skoro dvadeset godina od kada se Jennifer Lopez pojavila na dodeli Grammy nagrada u onoj haljini. Pa ipak, tako je kako je – JLo je i dalje zvezda, Google Image Search haljine is still a thing, a ta zelena lepotica tropskog printa od šifon svile se i dalje smatra jednim od najupečatljivijih izdanja sa crvenog tepiha ikad i da, ona zaista ima svoju Wikipedia stranicu!

U čast ove godišnjice, idejni tvorac kultne haljine, Versace, udružio je snage sa sneaker storeom “Concepts” i kreirao patike u potpunosti inspirisane ovim izdanjem slavne pevačice. Chunky patike sadrže isti tropski print i debeli beli đon, dok je jezik patike u boji kože kako bi simbolizovao izuzetno dubok dekolte po kojem je haljina i postala tako poznata.

Inače, zanimljivo je da je čuvena Versace haljina zaslužna za rođenje opcije Google Image Search! U tom trenutku, pretraživanje izdanja u kojem se JLo pojavila na crvenom tepihu na dodeli Grammy nagrada bilo je najveće koje je Google do tada zapamtio. A kada samo pomislimo na to da se sve ovo zamalo nije desilo… Kako je pevačica otkrila, njen stilista dan pred dodelu nagrada i dalje nije imao ništa spektakularno što bi zvezda mogla da obuče. Imao je samo dve opcije od kojih je jedna bila ova, a jedini problem bila je činjenica da je haljina već nošena nekoliko puta pre toga i to jednom od strane Donatelle Versace lično. Jennifer je ipak rešila da rizikuje i obuče haljinu koja se neće prvi put videti na njoj, ali s obzirom na to da znamo kako se istorija dalje odvijala, jasno je da je ovo bila i više nego dobra odluka!

Naslovna fotografija: instagram.com/wearsonlyonce

Ivana

Editors choice