S obzirom da je iza nas 29. Fashion Week vreme je i da pogledamo outfit nekih ljudi koji su ga posetili. Koliko su adekvatno obučeni za dati događaj, prosudite sami, ovo je samo moje skromno mišljenje koje se i ne mora podudariti sa vašim.

Dragana Ćosić

dragana cosic Wannabe In Style by Srđan ŠveljoNe postoji pogrešna odevna kombinacija kada je Dragana u pitanju. Ovaj put crno kao apsolutni šik je bio njen izbor. Bez previše detalja osim jednih malo upadljivijih minđuša i jedne male crne torbice. Dragana kao žena od stila trebalo bi da se slika bar jednom nedeljno kako bi neke dame sa domaće javne scene naučile kako se odeva.

Maja Atanasijević

maja atanasijevic Wannabe In Style by Srđan Šveljo

Ona je jedna od onih devojaka koje su izvan svakog trenda i stila, ona je ona koja diktira i koja se svojim modnim primerom suprotstavlja svemu što je trend i mejnstrim. Maja je uvek bila jedan od mojih favorita i žena koja beži trendu ali na pravi način, sopstvenim i jedinstvenim stilom. Čarape animal dezena i crvene cipele su sigurno nešto što nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Milica Stojanović

milica stojanovic Wannabe In Style by Srđan Šveljo

Milica je imala svojih modnih uspona i briljantnih momenata ali ova kombinacija sigurno ne spada u to. Duga džakasta haljina i ovaj jeans nekako ne deluju kompatabilno, a umesto patika mogle su biti neke visoke potpetice. Mislim da sve ovo nošeno na neki drugi način može izgledati malo bolje nego na ovoj fotki.

Miša Obradović

Misa Obradovic Wannabe In Style by Srđan ŠveljoJedan od naših najboljih modnih fotografa je i jedan od bolje obučenih muškaraca naše modne scene. Jednostavno i sportski, a opet moderno. Mišin stil samo govori o tome u kojoj je branši i kako mu moda nije ni malo strana.

Nenad Radujević

nenad radujevic Wannabe In Style by Srđan ŠveljoJedan od retkih domaćih muškaraca koji nosi domaće dizajnere. Bez obzira da li je u javnosti ili privatno na nekoj večeri, žurci Nenad uvek ima na sebi neki domaće dizajnerske komade garderobe. Ova kombinacija crnog sakoa sa saten reverom i bedžom, majice sa aplikacijom, džinsa i cipele, samo je još jedna od opuštenih casual kombinacija koje su pravi primer za ok odevenog momka.

Jelisaveta Karađorđević

jelisaveta karadjordjevic Wannabe In Style by Srđan ŠveljoNaša princeza bi morala imati nekoga ko će voditi računa o njenom stilu makar prilikom javnih pojavljivanja i dolazaka na modne događaje. Ovaj outfit malo je umakao i modi i princezi. Braon čizme koje nikako ne odgovaraju ostalim stvarima, plišana suknja, i kao vrhunac ova sportska jakna/blejzer baš i nisu slika i prilika tj. ono kako bi trebalo da nam se predstavi jedna princeza.

Snežana Dakić

Snezana Dakic Wannabe In Style by Srđan ŠveljoMnogima Snežana bode oči svojim stilom i smeta im količina njenog pojavljivanja u javnosti. Verujem da nije lako uvek biti “U Trendu” i ostaviti utisak, a posebno nije lako ostaviti dobar utisak. Ova letnja nekako mornarsko crvena kombinacija je nešto što Snežani zaista dobro stoji. Ona uvek garderobom ističe svoju dobru figuru, a posebo noge i mislim da u ovim pantalonama sve zaista izgleda ok.

Gordan Kičić

Gordan Kicic 21 Wannabe In Style by Srđan ŠveljoS obzirom da je u pitanju Converse party u klubu Tube, Gordan je u potpunosti ispratio temu i došao u odgovarajućem outfitu. farmerice, kožna jakna, majica i starke su nešto sa čim ako nemate ideju šta da obučete, nikada nećete pogrešiti.


Srđan Šveljo je na “ovde” zbog svoje modno-muzičke misije. Približiti drugima onaj malo drugačiji zvuk i ritam, elektro emociju začinjenu retroom i onu malo neobičniju avangardniju modnu kombinaciju, dezen, detalj. To je pravi smisao i slika ovog, kako kažu, lifestyle gurua.

Comments