Poslednji aktuelan događaj koji se odigrao u Beogradu bio je Story Awards 2011. Ovo je jedan od onih velikih glamuroznih događaja za koji se kod nekih “zvezda” ulažu svi napori ne bi li izgledali dobro, a kod nekih to ide vrlo jednostavno i prirodno. Određenih zvezda i zvezdica, čini mi se, ima svugde i previše , gotovo da ne postoji događaj na kojem se ne pojave, tako da verujem da zbog toga i imaju problem da uvek ostave dobar modni utisak.  Ovde je slikom i rečju top 10 podeljen na one koji znaju i one koji ne znaju. Žao mi je što oni koji zaista umeju ne posećuju događaje ovog tipa, a ovi drugi se trpaju svuda.

Prvo bih izdvojio Jelenu Karleušu kao osobu van konkurencije. WTF na glavi je mnogima zasmetalo te večeri, ali Darko Kostić je definitivno neko ko JK vodi dobrim modnim putem i neko ko zaista prati onaj najurbaniji i najmodniji svetski glam. Znam da se mnogima ovo ne dopada, isto tako znam da postoje i mnogi fanovi ovog outfita. Kao što rekoh JK je van konkurencije i tako je već dugo.

JK Wannabe In Style by Srđan Šveljo

ONI KOJI NE ZNAJU

Ana Nikolić

ana nikolic Wannabe In Style by Srđan Šveljo

Ni druženje sa JK, ni svi pokušaji da bude Bijons (Beyonce), ova ili ona, ne mogu Ani Nikolić dati izraz lica, pogled koji će pratiti bilo koji dobar komad garderobe koji obuče. Isti je slučaj i sa ovom nude haljinom, koja je lepa, ali je na Ani izgubila svaku čar. Nekome ne pomaže ni brdo stilista, kreatora, jer jednostavno neka garderoba ne živi na nekim osobama.

Jelena Tomašević

jelena tomasevic Wannabe In Style by Srđan Šveljo

Slična pojava kao i Ana Nikolić. Koliko god da pokušava, kombinuje, traži modu za sebe ona je ne pronalazi, ne ume, jednostavno ne živi to što nosi. Moda joj nije bliska nikada i tako je svih ovih godina. Jelena kao da se bori sa svim haljinama i kreacijama koje ima na sebi, jer oseća se da joj sve to baš i ne prija.

Milica Majstorović

Milica Majstorovic Wannabe In Style by Srđan Šveljo

Ne znam ko se pozabavio ovim stajlingom, ali podseća na one maturske haljine i devojke koje su kružile Facebook-om kao oličenje neukusa i svega što je loše. Milica kao jedna od najlepših devojaka sa naše muzičke scene mora da shvati da i jedan dobar džins i bela košulja mogu mnogo bolje izgledati na njoj nego ovo rozo čudo.

Rada Manojlović

rada Manojlovic Wannabe In Style by Srđan Šveljo

Veliki sam fan “Miss Sixty” garderobe i ova haljina i slične njoj iz te kolekcije definitivno su must have za ovu sezonu, ali Rada nije “Miss Sixty” devojka i ko god joj je ovo odabrao, promašio je. Možda da je uzela jedan drugi malo duži model i neke super cipele ili čizme i neku usku kožnu jaknu, možda bi me tad ubedila da ume, ali ovo je sve i svašta, a na kraju ništa.

Viki Miljković

Viki Wannabe In Style by Srđan Šveljo

Ova crna korset haljina je lepa i siguran sam da bi na nekoj drugoj zvezdi imala šta da kaže, ali ovde je zanemela i ta haljina kao da ne postoji na slici. Viki nikada nije bila osoba od stila i nikada nije umela da iznese ono što nosi, ne znam koje je rešenje, mnogo stilista se tu motalo, ali nikako da je pronađu.

ONI KOJI ZNAJU

Nina Badrić

Nina Wannabe In Style by Srđan Šveljo

Nina je već dugi niz godina sam vrh kada je u pitanju stil, i uvek ume da odabere haljinu koja će biti u skladu sa događajem, ali pre svega sa njom samom. Ona i u vrlo jednostavnoj kreaciji izgleda kao dama i te svoje manire ne mora na silu da nameće, to se oseti. Ova smaragdno zelena haljina i samo veliki prsten kao nakit su čist Holivud.

Ana Stanić

Ana Stanic Wannabe In Style by Srđan Šveljo

Vrlo elegantno, jednostavno, svedeno. Ana je uvek umela i koliko god da se nekima nije dopadala ona je uvek bila od onih koji svaki komad pa i dizajnerski, najekstravagantniji ume da iznese, jer Ana živi modu i vrlo je bliska sa njom.

Biljana Cincarević i Dragana Ćosić

Biljana Cincarevic i Dragana Cosic Wannabe In Style by Srđan Šveljo

Ove dve dame znaju, uvek su znale i u njih nikada nisaм sumnjao!

Goca Tržan

goca trzan Wannabe In Style by Srđan Šveljo

U pоslednje vreme Goca je jedna od bolje odevenih dama sa muzičke scene. Mislim da njen tim jako dobro radi na njenom imidžu, i mislim da ona to zaista dobro zna da iznese i isprati. Njen stil u poslednje vreme kao da malo smiruje njenu jaku energiju, odnosno, čini balans koji je neverovatno efektan.

Bojana Barović

Bojana i Nikola Wannabe In Style by Srđan Šveljo

Vrlo ležerno, ženstveno, romantično, i neobično u toj zelenoj nijansi. Bojana je devojka koja je dugo u modi, i koja ume da odabere, da skrene pažnju na sebe svojim seksepilom, a ne garderobom. Ova haljina jednostavno diše na njoj i nekako je baš za crveni tepih.


Srđan Šveljo, autor bloga Urbanlook, je na “ovde” zbog svoje modno-muzičke misije. Približiti drugima onaj malo drugačiji zvuk i ritam, elektro emociju začinjenu retroom i onu malo neobičniju avangardniju modnu kombinaciju, dezen, detalj. To je pravi smisao i slika ovog, kako kažu, lifestyle gurua.

Comments