20761 282362343880 756213880 3474563 6587217 n1 Wannabe In Style by Srđan ŠveljoOd danas krećem sa ovom Wannabe In Style rubrikom gde ću svojim, ne tako oštrim jezikom, pokušati da pronađem opravdanje za neke modne promašaje, ali i lepe reči za one kojima to baš ide od ruke. I dok Srbijom šeta mnoštvo modnih stručnjaka, modela, stilista, dizajnera, modnih fotografa, i onih kojima je moda smisao života, ja sve manje mode viđam na ulicama, a još manje u medijima. Ne mislim da sam stručnjak, ali nekako decenijama iza sebe mislim da sam uspevao da odvojim ono što je okej od onog što mislim da to nije. Ovo modno nebo prepuno modnih imena nikako da prodiše i da mu se desi jedan pravi Fashion ReFresh.

Poslednji modni događaj gde smo imali prilike da vidimo neke naše poznate face je bila Pal Zileri revija. Pa evo nekih zvanica i njihovih modnih i nemodnih kombinacija. Uživajte, a ako vas ne zanima i to je okej, jer internet pruža mnogo lepših slika od ovih ovde. Razumeću!

Miloš Milovanović i Miloš Maksimović

milos milovanovic i milos maksimovicjpg Wannabe In Style by Srđan Šveljo

Muški dvojac Miloša sa B92 su u svojoj nonšalanciji pravi predstavnicii posla kojim se bave i emisija koje rade. Levi Miloš je možda mogao košulju na štrafte zameniti nekom jednobojnom, ili je bar upasati, a desni Miloš s obzirom i na njegove manekenske dane odeven je bez greške.

Ivana Baltić

ivana baltic Wannabe In Style by Srđan Šveljo

“Ja to tako” kako bi ona rekla i zaista je black & white uvek kombinacija sa kojom nema greške. Ivana ima vrlo zanimljiv prsluk alči, a jednostavna bela košulja sa malim dekolteom otkriva svu romantiku i nežan duh ove dame. Ponekad je bolje pribeći ovako sigurnom odabiru boja nego se upustiti u neki neadekvatan spoj.

Maja Odžaklijevska

maja odzaklijavska Wannabe In Style by Srđan Šveljo

Maja je svih ovih godina uspevala da svoju dobru i ne tako dobru modnu kombinaciju prikrije svojom predivnom kosom koja je uvek u prvom planu. Ako tome još dodamo i i prelep osmeh onda nam modna kombionacija nije ni potrebna. Doduše, ovaj put crno razbijeno Burberry detaljima kao što su šal i torba, sasvim je okej, čak i lepo. Odgovarajuće polučizme su u tonu sa ostalim detaljima. Ono što skreće pažnju, nekima se možda neće svideti, a meni je to dokaz njene ženstvenosti, jeste upadljivo crveni lak.

Minja Miletić

minja miletic Wannabe In Style by Srđan Šveljo

Ovakva bunda nekako bode oči i koliko god da je dobra nekome, meni se nimalo ne dopada. Pogotovo ne u kombinaciji sa ovim crnim pantalonama i ovom torbom koja nikako nije ni večernja, a ni moderna. Cipele su okej, ali samo toliko.

Suzana Perić

suzana peric Wannabe In Style by Srđan Šveljo

Suzana je žena koja je direktno povezana sa trendom i onim što bi on trebalo da bude s obzirom na to da je dizajner. Uvek sam, kada je ona u pitanju, bio više oduševljen nekom kombinacijom koja nije njena haljina, tako da ovaj batik džins sa ovom animal bluzom deluje skroz okej. Možda je marama višak u ovoj kombinaciji, ali sve ostalo je fino.

Snežana Dakić

thumbnail.php  Wannabe In Style by Srđan Šveljo

Bez obzira što je odabrala vrlo tešku boju za kombinovanje, boju koja ne stoji baš svakome, Snežana je ipak ostala dosledna sebi i nekom svom sportsko-elegantnom i seksi stilu. Njena linija ovde dolazi do izražaja i ovo je definitivno kombinacija kojom nam Snežana poručuje “Zar nisam seksi?” Jeste, i ima preslatke retro cipele koje je baš trebalo i pronaći, mislim zbog boje.


Srđan Šveljo je na “ovde” zbog svoje modno-muzičke misije. Približiti drugima onaj malo drugačiji zvuk i ritam, elektro emociju začinjenu retroom i onu malo neobičniju avangardniju modnu kombinaciju, dezen, detalj. To je pravi smisao i slika ovog, kako kažu, lifestyle gurua.

Comments