Izaberi ovu BOJU ako želiš da deluješ SAMOUVERENO i COOL!

Samo za prave HEDONISTE: Kako da napraviš najbolju KAFU ikad!

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Wannabe intervju: Danilo Vasić

Wannabe intervju: Danilo Vasić

U intervjuu za naš magazin Danilo Vasić govori o svojim počecima, modnoj fotografiji, planovima za budućnost. Zavirite ispod vela fotografije.

WANNABE MAGAZINE: Danilo Vasić Studio predstavlja tim mladih profesionalaca. Kako je počela vaša priča?

DANILO VASIĆ: Prvu fotografiju napravio sam sa 14 godina. Sve se događalo sasvim slučajno i neočekivano. Posle samo nekoliko meseci rada počeo sam da osvajam nagrade na različitim takmičenjima. Zatim sam dobio poziv iz Milana od jednog od italijanskih najcenjenijih fotografa i tada sam shvatio da je fotografija definitivno moj životni poziv. Volim da radim sa ljudima i zbog toga sam počeo da se bavim modnom fotografijom.Već sa 17 godina dobio sam stalni posao u jednoj domaćoj modnoj agenciji. Tu sam stekao ogromno iskustvo i znanje. Preokret se dogodio kada su me prijatelji pozvali da fotografišem njihovo venčanje. Na fotografisanju sam osetio ogromnu količinu ljubavi i pozitivne energije. Dugo sam razmišljao i na kraju došao do jedinstvenog rešenja – prebaciću sve svoje iskustvo i znanje iz modne fotografije u fotografisanje venčanja.

405599 10150594567629464 701304463 8575257 1318521090 n Wannabe intervju: Danilo Vasić

Volim da radim sa ljudima i zbog toga sam počeo da se bavim modnom fotografijom

Fotografija je priča za sebe. Kako biste opisali umetnost kojom se bavite?

Od samog osnivanja studija san mi je bio da pokažem ljudima da u svemu može da se pronađe umetnost – pa tako i u fotografijama venčanja. Želeo sam da napravim jedinstven spoj između mode i ljubavi, razuma i emocija.

Na koji ste projekat najponosniji i zbog čega?

Svaki projekat nam je važan i poseban na svoj način. Posebna je čast kada nam neko ukaže toliko poverenje da datum svog venčanja usklađuje prema našim slobodnim terminima, i na takve smo projekte najponosniji.

4fb Wannabe intervju: Danilo Vasić

Svaki projekat nam je važan i poseban na svoj način

Šta je to što snimanja na venčanjima čini posebnim?

Dinamika, hitrost i adrenalin, imamo samo jednu šansu da na naš način ovekovečimo najsrećnije i najlepše trenutke parova. To nosi veliku odgovornost i baš zbog toga smo izuzetno ponosni kada nam mladenci pruže potpuno poverenje i slobodu u takvim situacijama.

Svakom klijentu nudite posebnu priču i jedinstveno fotografisanje. Gde pronalazite inspiraciju?

Pre nego što se uopšte upustimo u rad, upoznajemo se sa klijentima i već pri prvom susretu poslovni odnos prerasta u prijatno druženje. Trudimo se da shvatimo njihov odnos, njihove ličnosti i ukuse. Svaki par je poseban i svaki nam pruža svojevrsnu inspiraciju. Upravo su zbog toga i fotografije i video koji dobijaju jedinstveni i osobeni.

Kakvi su vam planovi za budućnost?

Još uvek smo mladi i imamo mnogo vremena pred sobom. U skorijoj budućnosti planiramo razna fotografisanja kako u Srbiji tako i u inostranstvu. Krajnji cilj nam je da budemo među najboljima u ovom poslu, ne samo na lokalnom već i na globalnom nivou.

Ukoliko bismo vas zamolili da osmislite editorijal za naš magazin, kako bi on izgledao?

Minimalistički, sofisticirano i jednostavno, ali snažno i upadljivo. Spoj mode Vire Veng (Vera Wang, 王薇薇) i fotografija Stivena Klajna (Steven Klein).


Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Editors choice