Iza imena Elemer jewelry kriju se dve kreativne sestre. One su autorke modernih komada nakita i danas za sve vas otkrivaju više o sebi i svojim proizvodima.

58 Wannabe intervju: Elemer jewelry

Samo neka je šareno

WANNABE MAGAZINE: Kako je vaš brend dobio ime?

ELEMER JEWELRY: S obzirom da smo sestre, odlučile smo da naziv našeg brenda bude specifičan po tome što će sadržati u sebi početna slova naših imena i prezime čitana abecedom (LMR – Lara i Marina R.).

314 Wannabe intervju: Elemer jewelry

Efektna ogrlica za dame koje vole veliki nakit

Kada ste odlučile da svoju kreativnost usmerite baš ka pravljenju nakita?

Celog života se obe bavimo umetnošću i samim tim razvijanjem kreativnosti, tako da se ta ideja nije pojavila odjednom. Zapravo, februara 2012. odlučile smo da tu kreativnost usmerimo ka stvaranju modnih detalja, koji su ženama uvek neophodni.

73 Wannabe intervju: Elemer jewelry

Kombinacija jarkih boja

Šta vaš nakit čini drugačijim?

Trudimo se da pratimo modne trendove, ali da istovremeno u svaki komad nakita unesemo vedrinu koja se ogleda upravo u našoj najvažnijoj specifičnosti – veselom koloritu. Takođe se trudimo da naš nakit bude po cenama pristupačan ljudima sa prosečnim primanjima, tako da se cene kreću od dva do 25 evra po komadu.

poklon1 Wannabe intervju: Elemer jewelry

Poklon 1

Koji je vaš omiljeni komad nakita i uz šta ga kombinujete?

Definitivno su naši favoriti ovog leta narukvice “Princess” i “Laguna”, koje se mogu kombinovati i uz casual kombinacije, ali isto tako savršeno mogu da idu i uz neku elegantniju varijantu.

Kakve planove Lara i Marina imaju u budućnosti?

Radimo za sadašnjost, a budućnost dolazi sa radom. U svakom slučaju, nadamo se poslovnom uspehu i ostvarenju Elemera kao brenda.

poklon 2 Wannabe intervju: Elemer jewelry

Poklon 2

Poruka našim čitaocima?

Poruku bismo usmerile pre svega lepšem polu i ona glasi: “Uvek vodite računa o svom izgledu i nikada ne zaboravite komad nakita, jer je to sitnica koja ženu čini lepšom”.

Fan stranica Elemer jewelry-a.

U saradnji sa Elemer jewelry-om poklanjamo vam dve narukvice. U komentarima ispod ovog teksta napišite uz kakvu odevnu kombinaciju biste poneli ovaj nakit. Dva komentara sa najviše “lajkova” osvojiće po jednu lepu nagradu. Redakcija će u četvrtak, 13. septembra, u podne proglasiti dobitnike.


Milica Stankić je student španskog jezika i hispanske književnosti. Obožava život, svoju porodicu, ljubav, prijatelje i milion sitnih iznenađenja. Veruje da pravi poljubac i iskren osmeh mogu izlečiti i najtežu bol. Jedina reč koju ne podnosi je “laž”, i teško onom ko je slaže. Kune se u Servantesa i smatra ga genijem svih vremena, duboko veruje njegovim rečima: “La pluma es la lengua de la mente” (“Pero je jezik uma”).

Comments