Upoznajte Evu, mladu blogerku iz Slovenije i svoju modnu inspiraciju pronađite na blogu “Eva’s breeze”.

WANNABE MAGAZINE: Ćao Evo! Šta je bio osnovni razlog zbog kojeg si odlučila da pokreneš blog?

EVA: Početna ideja za pokretanje bloga uglavnom je bila da razmišljanja i stavove o svom životu i životu generalno podelim sa ostalim ljudima, ali sam ubrzo pronašla strast u smišljanju svakodnevnih outfita za moj blog i postala sam zavisnik od toga. Oblačenje, igranje sa različitim komadima, uvek je bio najbolji deo mog dana, čak i pre nego što te kombinacije postavim na blog, a kasnije, to deljenje sa ljudima koji imaju ista interesovanja kao i ja i čitanje njihovih divnih komentara došli su samo kao šlag na tortu.

P1017849 Wannabe intervju: Eva Kosec, slovenačka modna blogerka

Uvek vedra i pozitivna

Kada bi tvoj blog imao ideju vodilju, kako bi ona glasila?

Evin povetarac (Eva’s breeze) je stvoren da bih izrazila lični stil i stavove o životu, i da, potencijalno, inspiriše druge divne ljude širom sveta koji imaju zajednička interesovanja. Ja volim da održavam kontakt sa svojim čitaocima preko Facebooka, Twittera, na sastancima i blogerskim zabavama i uvek sam srećna kada razgovaram sa svojim čitaocima i kada ih slušam.

DSCN7771 1 1 Wannabe intervju: Eva Kosec, slovenačka modna blogerka

Moderna print haljina za šetnju po gradu

Kako bi opisala svoj stil?

Jednostavan je, sa dozom elegancije. Uvek postoji deo koji se izdvaja i koji predstavlja moj lični pečat celokupnoj kombinaciji. I uvek je zabavan. Elegancija može biti veoma uzbudljiva i zabavna kada sa njom eksperimentišete.

IMG 9068 copy Wannabe intervju: Eva Kosec, slovenačka modna blogerka

Stil kao stav

Ko je tvoja modna inspiracija?

Prva i daleko najomiljenija inspiracija definitivno dolazi od Olivije Palermo (Olivia Palermo). Volim njen gradski šik i to što svemu što nosi daje dozu kraljevske elegancije. Izvanredno kombinuje jednostavne i udobne komade čineći da izgledaju fantastično. A to je ono što najviše volim – elegantnu jednostavnost.

DSCN8778 Wannabe intervju: Eva Kosec, slovenačka modna blogerka

Kad se spoje romantika i klasika

Na tvom blogu možemo pročitati i interesantne recepte. Da li voliš da kuvaš? Koje je tvoje omiljeno jelo?

Volim da kuvam i spremam nove stvari. Poslednjih nekoliko meseci kuvanje je postalo moja nova opsesija. Ako moram da se odlučim za samo jedno omiljeno jelo neka to bude spanać sa pečenim krompirima i pečenom piletinom u slatko-kiselom sosu. Što se tiče slatkiša – Nutela torta sa bananama je moj izbor broj jedan.

DSC 0188 Wannabe intervju: Eva Kosec, slovenačka modna blogerka

Moderna princeza u svetu bloga

Šta ti se najviše sviđa od modnih trendova ove sezone?

Čipka i asimetrija. Prelepe čipkane haljine i košulje. Oh, mislim da u mom ormanu nikada nije bilo više čipke! To je tako slatko i lako za nošenje. To bi uvek trebalo da bude u trendu.

Šta poručuješ našim čitaocima?

Budite svoji, zabavite se kada birate odevne kombinacije, i ne zaboravite da je osmeh, pre svega, ono najlepše što nosite.


Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima. Veruje da se snovi ostvaruju onda kada ih postanemo dostojni.

Comments