Vili Monfret (Willy Monfret) izrazito je lep, talentovan i svestran momak. Poreklom je iz Francuske, dok sada živi u SAD-u. Bavi se modelingom, a vrlo brzo je postao veoma popularan DJ house muzike. Zbog posla kojim se bavi, veoma često putuje i uživa u kulturama koje na taj način upoznaje.

WANNABE MAGAZINE: Započeo si karijeru kao muški modni model. Možeš li nam reći nešto više o tvojoj karijeri modela?

VILI MONFRET: Nikada, zapravo, nisam imao želju da postanem model. To se jednostavno dogodilo. Jedna osoba mi je prišla na ulici Pariza i patala da li želim da se oprobam u modelingu. Odlučio sam da pokušam i na kraju sam to veoma zavoleo. Tada mi je taj posao omogućio da platim školovanje na univerzitetu. Putovao sam, upoznavao ljude i upoznavao se sa različitim kulturama. Kada sam došao u SAD, moja karijera modela se podigla na viši nivo prilikom saradnje sa Šon Džonom (Sean John) i Ralf Lorenom (Ralph Lauren).

Kao model, šta preferiraš – modne piste ili foto šutinge?

Preferiram foto šutinge. Radio sam i nekoliko odličnih revija, međutim, posao modela na pistama zahteva izrazitu mršavost, te stoga preferiram foto šutinge.

slika19.jpg9 Wannabe intervju: Willy Monfret

Nesvakidašnja Vilijeva lepota vrlo brzo mu je omogućila veliku popularnost

Pročitaj i ovaj intervju. 

Reci nam nešto o tvojoj saradnji sa Niki Minaž (Nicki Minaj). Imao si glavnu mušku ulogu u njenom spotu za pesmu “Right Thru Me”. Kako je uopšte došlo do te saradnje između vas dvoje i kakva te iskustva vezuju za to?

To je bilo jedno odlično glumačko iskustvo za mene i istovremeno moj prvi posao u SAD-u. Snimanje spota trajalo je dva dana u Los Anđelesu. Ona je pravi profesionalac i veoma je fokusirana na svoj posao. Naša saradnja je bila odlična i veoma zabavna.

Izgledaš fantastično. Kojim se sportom baviš i na koji način održavaš dobru fizičku formu?

Uživam u trčanju, boksu i igranju fudbala i košarke sa prijateljima. Posao DJ-a je takođe odličan kardio.

Ti si veoma poznat DJ i zbog svojih nastupa često putuješ. Koje destinacije su ti ostale u najlepšem sećanju?

Klubovi u Majamiju i Brazilu za novogodišnje veče ostali su mi u najlepšem sećanju. Energija je bila fantastična!

Kada već govorimo o tvojim nastupima i putovanjima, zanima nas da li planiraš da posetiš Srbiju? Beogradska arena (u Beogradu) i Exit festival (u Novom Sadu) savršene su lokacije za tvoje nastupe.

Volim da putujem i posećujem uvek neke nove države. Definitivno bih voleo da dođem u Srbiju u skorijoj budućnosti.

slika24.jpg4 Wannabe intervju: Willy Monfret

Mnogi sportovi kojima se Vili bavi doveli su do ovakvih rezultata

Kao DJ, veoma si popularan u Evropi, ali takođe i u SAD-u. Koja je publika, evropska ili američka, glasnija, luđa, zabavnija i stvara bolju atmosferu?

To zavisi od grada u kojem nastupam. U SAD-u, Majami je jedan od gradova sa najluđom i najzabavnijom publikom. U Evropi, Ibica je najbolja destinacija. Tamo je house muzika mnogo zastupljenija nego u SAD-u.

Rođen si i odrastao u Parizu. Želeli bismo da znamo da li još uvek živiš tamo i kako čovek koji je iz Pariza vidi i opisuje taj najromantičniji grad na svetu?

Pariz je prelep grad. Mada ne živim više tamo, ipak ga često posećujem kako bih bio uz svoju porodicu.

slika34.jpg4 Wannabe intervju: Willy Monfret

Vili Monfret je poznat i pod imenom DJ WM

Hvala što si odvojio vreme da odgovoriš na ova pitanja. Za kraj, reci nam šta dalje planiraš po pitanju svoje karijere? Da li su to planovi u vezi sa modnim revijama, ili si, pak, zauzet svojom muzičkom karijerom?

Moda i muzika su odlična kombinacija. Zbog njihove zajedničke energije, ja sam napravio svoj brend. Trenutno radim na snimanju svog prvog filma u Njujorku. U pitanju je kratak film pod nazivom “Love Bug”. To je jedno veoma zanimljivo iskustvo za mene. Jednog ću se dana možda ozbiljnije baviti glumom.

Izvor fotografija: fuxtalent.com, wordpress.com, blogspot.com 


Aleksandra Grujić– Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu.

Comments