16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Drage naše i dragi naši,

Vaš omiljeni magazin raspisao je konkurs za najbolju kratku priču koji počinje danas, 10. decembra 2011. godine, a završava se zaključno sa 25. decembrom 2011. godine. Najbolji rukopis biće nagrađen i objavljen na Wannabe Magazine-u. Pre nego što saznate na koji mejl šaljete radove, pročitajte uslove takmičenja.

Šta je tema?

Sasvim prigodna za Wannabe, tema je – ŽELJA! Pišite nam o želji ili željama… Šta želite, koga želite? Hoćemo da čitamo o ostvarenim i neostvarenim željama, prvim ili poslednjim. Tema je ogromna kao i želja, pa od vas očekujemo dašak volje da nas iznenadite kreativnošću i maštom.

A koliko da bude dugačka priča?

Priča ne sme da pređe 2 500 slovnih znakova (računajući i praznine, u Word-u broj znakova možete očitati pod “characters with spaces”).

U kom formatu šaljem priču?

Dokument se šalje isključivo u .doc ili .docx formatu. Ne zaboravite da se potpišete (još bolje ako ispod potpisa ostavite email), a uz naslov “Želja” možete staviti i podnaslov po želji (ha!).

Gde šaljem priču?

Priče šaljete na mejl kratkaprica@wannabemagazine.com, u telu poruke ostavite nam ime, prezime, telefon i jednu ili dve rečenice o sebi. U prilogu mejla (attachment) pošaljite nam priču.

A koliko priča smem da pošaljem?

Jedan autor ili autorka mogu poslati najviše tri priče koje nisu ranije objavljene u bilo kakvom izdanju (štampanom ili na internetu).

No, no! (Ono što piše sitnim slovima)

Priče koje nam stignu bez slova č, ć, dž, đ, š i ž neće se uzimati u obzir. Slanjem priče ustupate nam pravo da je u nepromenjenom obliku, osim grafičkog uobličenja, objavimo ili ne objavimo u magazinu, a sva ostala prava zadržavate. Priče pregleda stručni žiri i na njihove odluke nema mogućnosti žalbe.

A nagrada?

Najbolji rukopis biće nagrađen knjigama i objavljen na Wannabe Magazine-u. Pobedničku priču proglašavamo 30. decembra.

Editors choice