Gold set za spavanje

Gold set za spavanje sastoji se od pantalona i gornjeg dela, pidžame na preklop, u nežnoj zlatnoj boji i sa crnim detaljima iznad poruba. Ovo je set za one malo zimogrožljivije među nama, a odlično stoji plavušama. Uživaćete u ovom setu koji je, pored toga što je komforan, izuzetno trendy, a u njemu možete dočekati buduće praznične dane.

IMG 1960 e1609344705424 WANNABE LOUNGEWEAR: Ovo su savršeni kućni setovi koje ćete obožavati da nosite!

Gold aksesoari

Gold aksesoare čine maska za spavanje, kućne papuče i scrunchie gumica u nežnim zlatnim tonovima koji naginju ka boji šampanjca. Sačinjeni su od istog materijala kao i kućni setovi i savršeni su novogodišnji poklon za vašu najbolju drugaricu ili mamu.

IMG 1974 e1609344750684 WANNABE LOUNGEWEAR: Ovo su savršeni kućni setovi koje ćete obožavati da nosite!

Pastel pink duga spavaćica

Pastelnoroze duga spavaćica je savršena spavaćica za one nežne devojke koje vole da naglase svoju ženstvenost i osećaju se bajkovito u svakom trenutku. Ova spavaćica, takođe, ima crne bretele i porub crne boje, kao i suptilne detalje u vidu dve mašnice. Uživaćete u ovoj spavaćici u kojoj ćete se sigurno osećati kao jedna od princeza iz bajki koje ste čitale kao devojčice.

IMG 2069 e1609344839973 WANNABE LOUNGEWEAR: Ovo su savršeni kućni setovi koje ćete obožavati da nosite!

Pastel pink aksesoari

Pastel pink aksesoare čine maska za spavanje, kućne papuče i scrunchie gumica, odnosno traka za kosu u nežnim, pastelnoroze tonovima. Sačinjeni su od istog materijala kao i kućni setovi i savršeni su novogodišnji poklon, kako nekoj od žena u vašem životu, tako i sebi samima.

IMG 2273 e1609344914413 WANNABE LOUNGEWEAR: Ovo su savršeni kućni setovi koje ćete obožavati da nosite!

Hot pink mini spavaćica

Hot pink mini spavaćica namenjena je onim sexy devojkama koje dobro poznaju svoje telo, znaju svoj stav i vole da budu u centru pažnje. Ovo je odevni komad u kojem ćete sigurno izgledati atraktivno, uz to što ćete se osećati komforno, i koji će biti podjednak poklon vama i vašem partneru.

IMG 2041 e1609344985617 WANNABE LOUNGEWEAR: Ovo su savršeni kućni setovi koje ćete obožavati da nosite!

Hot pink aksesoari

Hot pink aksesoare čine maska za spavanje, kućne papuče i scrunchie gumica u intenzivnim, pink tonovima koji privlače pažnju. Sačinjeni su od istog materijala kao i kućni setovi i savršeni su poklon koji možete pokloniti same sebi, jer hej, ovo je period za #selflove!

IMG 2168 e1609345019981 WANNABE LOUNGEWEAR: Ovo su savršeni kućni setovi koje ćete obožavati da nosite!

Svaki od navedenih odevnih komada iz WANNABE LOUNGEWEAR kolekcije možete pronaći na našem SHOP by WANNABE online shopu, koji promoviše i podržava lokalne dizajnere i brendove koji prave komade jedinstvenog dizajna.

Produkcija fotografija: wannabemedia.rs

Jovana Pantić

Comments