Već sa početkom aprila svi smo počeli da se skidamo (ok, zvuči pogrešno, ali čim je došlo lepše vreme jedva smo dočekali da slojeve kaputa i džempera zamenimo laganijim stvarima – eto, u tom smislu skidanje), tamne boje menjamo onim svetlijim i pastelnim (makar većina ljudi), menjamo frizure, isprobavamo nove, laganije načine šminkanja, dodajemo još nakita, biramo zanimljivije lakove za nokte… Tada je i nastao nail trend koji ne samo da je bio aktuelan u tom trenutku već je sasvim sigurno zacementirao svoje mesto na manikir-tronu i za ubuduće – zavedi pa vladaj princip!

Dakle, odmah smo se zaljubili u multi-colored noktiće i ne samo da smo ih “praktikovali” samo tokom aprila i maja, već smo nastavili dalje na jun, a kako stvari stoje, isto će važiti i za jul, avgust, septembar, oktobar… Dokle god želimo dašak leta u svom životu, biraćemo omiljene nijanse i njima osvežavati svoj look – da, čak je i manikir dovoljan da se osetimo potpuno spremno i dobro u svom autfitu!

Zbog neverovatne popularnosti i oduševljenosti svih koji su ga isprobali, ovaj manikir je sa pravom proglašen za najbolji i baš zato je i tu da ostane. Poenta je da baš sve omiljene nijanse podjednako uključiš tako što ćeš svaki nokat obojiti drugom bojom. I da, računaju se svi nokti, odnosno, i oni na nožnim prstima. Kada leti šetamo plažom, želimo da svaki detalj bude savršen, zar ne?

Comments