Hot topics

Zašto nikada nećemo prestati da volimo bele patike + stajling saveti za nju i njega

Sunce, morska so, dehidrirana koža: Najbolji saveti za letnju negu

Najlepše frizure za posebne prilike koje možeš da napraviš – sama!

O kompromisima iliti kada je OK da prestanemo da ih pravimo

#HairHacks: Kako da neguješ kosu tokom leta + ideja za trendi frizuru za svaki dan

Sve što treba da znaš o detoksikaciji + primer detoks dijete koja zaista radi!

Sa liste neostvarenih odluka: Kako da najzad počneš da se hraniš zdravije?

12 stvari koje se nalaze na svačijoj #wish listi

5 glavnih trendova koje ćemo voleti ovog leta (ali i mnogo duže!)

Statement nakit je hit leta, a evo koji komadi su #musthave

1/2

Već sa početkom aprila svi smo počeli da se skidamo (ok, zvuči pogrešno, ali čim je došlo lepše vreme jedva smo dočekali da slojeve kaputa i džempera zamenimo laganijim stvarima – eto, u tom smislu skidanje), tamne boje menjamo onim svetlijim i pastelnim (makar većina ljudi), menjamo frizure, isprobavamo nove, laganije načine šminkanja, dodajemo još nakita, biramo zanimljivije lakove za nokte… Tada je i nastao nail trend koji ne samo da je bio aktuelan u tom trenutku već je sasvim sigurno zacementirao svoje mesto na manikir-tronu i za ubuduće – zavedi pa vladaj princip!

View this post on Instagram

Manifesting 💐

A post shared by aemilia!!! (@aemiliafay) on

Dakle, odmah smo se zaljubili u multi-colored noktiće i ne samo da smo ih “praktikovali” samo tokom aprila i maja, već smo nastavili dalje na jun, a kako stvari stoje, isto će važiti i za jul, avgust, septembar, oktobar… Dokle god želimo dašak leta u svom životu, biraćemo omiljene nijanse i njima osvežavati svoj look – da, čak je i manikir dovoljan da se osetimo potpuno spremno i dobro u svom autfitu!

View this post on Instagram

couldn’t decide on one color, so i chose ‘em all 🦋🌿🌼☂️🌸 pastel nails are just FUN! swipe to see which colors i chose… & read below for how i got these EXACT nails! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ here’s how i got the spring mani of my dreams: 1. brought an inspo picture from pinterest of what i wanted to do. 2. asked to see all of the nail swatches 3. chose colors within the same family (like pastels // neons // darker shades, etc) 4. arranged the shades in the EXACT order i wanted her to paint them in, starting with my thumb! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ it was SO fun and now i’m beyond obsessed with them and, like, can never go back to one-colored polish 😂

A post shared by emily burgess 🐝 philly blogger (@emilyburgessx) on

Zbog neverovatne popularnosti i oduševljenosti svih koji su ga isprobali, ovaj manikir je sa pravom proglašen za najbolji i baš zato je i tu da ostane. Poenta je da baš sve omiljene nijanse podjednako uključiš tako što ćeš svaki nokat obojiti drugom bojom. I da, računaju se svi nokti, odnosno, i oni na nožnim prstima. Kada leti šetamo plažom, želimo da svaki detalj bude savršen, zar ne?

Editors choice