Hot topics

Zašto besprekoran izgled više ne podrazumeva skrivanje svog pravog izgleda?

Poštovanjem pravila moguće je doći do željenog izgleda

Stres kao uzrok depresije i anksioznosti: Kako da vratiš ravnotežu u svoj život?

Izdvajamo: Must have komadi sezone + kako da ih stilizuješ

3 zabavne stvari koje ove jeseni možeš da radiš u paru

Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

Testirali smo: Potrebna ti je nega za svežu i blistavu kožu? Ovaj fluid je savršeno rešenje za tebe!

Moderna umetnost u filmovima Pedra Almodóvara

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

1/2

Već sa početkom aprila svi smo počeli da se skidamo (ok, zvuči pogrešno, ali čim je došlo lepše vreme jedva smo dočekali da slojeve kaputa i džempera zamenimo laganijim stvarima – eto, u tom smislu skidanje), tamne boje menjamo onim svetlijim i pastelnim (makar većina ljudi), menjamo frizure, isprobavamo nove, laganije načine šminkanja, dodajemo još nakita, biramo zanimljivije lakove za nokte… Tada je i nastao nail trend koji ne samo da je bio aktuelan u tom trenutku već je sasvim sigurno zacementirao svoje mesto na manikir-tronu i za ubuduće – zavedi pa vladaj princip!

View this post on Instagram

Manifesting 💐

A post shared by aemilia madden!!! (@aemiliafay) on

Dakle, odmah smo se zaljubili u multi-colored noktiće i ne samo da smo ih “praktikovali” samo tokom aprila i maja, već smo nastavili dalje na jun, a kako stvari stoje, isto će važiti i za jul, avgust, septembar, oktobar… Dokle god želimo dašak leta u svom životu, biraćemo omiljene nijanse i njima osvežavati svoj look – da, čak je i manikir dovoljan da se osetimo potpuno spremno i dobro u svom autfitu!

View this post on Instagram

couldn’t decide on one color, so i chose ‘em all 🦋🌿🌼☂️🌸 pastel nails are just FUN! swipe to see which colors i chose… & read below for how i got these EXACT nails! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ here’s how i got the spring mani of my dreams: 1. brought an inspo picture from pinterest of what i wanted to do. 2. asked to see all of the nail swatches 3. chose colors within the same family (like pastels // neons // darker shades, etc) 4. arranged the shades in the EXACT order i wanted her to paint them in, starting with my thumb! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ it was SO fun and now i’m beyond obsessed with them and, like, can never go back to one-colored polish 😂

A post shared by emily burgess 🐝 philly blogger (@emilyburgessx) on

Zbog neverovatne popularnosti i oduševljenosti svih koji su ga isprobali, ovaj manikir je sa pravom proglašen za najbolji i baš zato je i tu da ostane. Poenta je da baš sve omiljene nijanse podjednako uključiš tako što ćeš svaki nokat obojiti drugom bojom. I da, računaju se svi nokti, odnosno, i oni na nožnim prstima. Kada leti šetamo plažom, želimo da svaki detalj bude savršen, zar ne?

Editors choice