Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

1/2

Već sa početkom aprila svi smo počeli da se skidamo (ok, zvuči pogrešno, ali čim je došlo lepše vreme jedva smo dočekali da slojeve kaputa i džempera zamenimo laganijim stvarima – eto, u tom smislu skidanje), tamne boje menjamo onim svetlijim i pastelnim (makar većina ljudi), menjamo frizure, isprobavamo nove, laganije načine šminkanja, dodajemo još nakita, biramo zanimljivije lakove za nokte… Tada je i nastao nail trend koji ne samo da je bio aktuelan u tom trenutku već je sasvim sigurno zacementirao svoje mesto na manikir-tronu i za ubuduće – zavedi pa vladaj princip!

View this post on Instagram

Manifesting 💐

A post shared by aemilia madden!!! (@aemiliafay) on

Dakle, odmah smo se zaljubili u multi-colored noktiće i ne samo da smo ih “praktikovali” samo tokom aprila i maja, već smo nastavili dalje na jun, a kako stvari stoje, isto će važiti i za jul, avgust, septembar, oktobar… Dokle god želimo dašak leta u svom životu, biraćemo omiljene nijanse i njima osvežavati svoj look – da, čak je i manikir dovoljan da se osetimo potpuno spremno i dobro u svom autfitu!

Zbog neverovatne popularnosti i oduševljenosti svih koji su ga isprobali, ovaj manikir je sa pravom proglašen za najbolji i baš zato je i tu da ostane. Poenta je da baš sve omiljene nijanse podjednako uključiš tako što ćeš svaki nokat obojiti drugom bojom. I da, računaju se svi nokti, odnosno, i oni na nožnim prstima. Kada leti šetamo plažom, želimo da svaki detalj bude savršen, zar ne?

Editors choice