Verovatno bi najlogičniji odgovor na ovo pitanje bio – zato što volimo šljokice! To je to. Tačka. Kraj.

Ali, hajde da pojasnimo. Kirakira+ aplikacija nije najnovija na app sceni, ali je zato sasvim sigurno nova naša ljubav prema njoj. Gotovo magičan efekat koji postiže na objavama već je uveliko osvojio modnu industriju, a samim tim se uselio i na naš Instagram feed.

Koncept je prilično jednostavan – možeš da odabereš jedan od sedam filtera, iliti sparkle mode-a, sačuvaš remek-delo u sekciji camera roll, a potom ga dodaš na Instagram i – zadiviš svoje pratioce! Zahvaljujući učešću Kirakira+ aplikacije, tvoj video će dobiti blistavu završnicu u punom smislu te reči. Shine bright like a diamond, guys!

Pretpostavljamo da je ova aplikacija savršena za sezonu praznika, ali ni ova letnja, festivalska ne mora da bude loš izbor. Šta god da vidiš ili radiš, dodaj tome malo šljokica i videćeš kako će se oduševiti svi – počevši od tebe, pa sve do pratilaca koji će te sigurno pitati “koja je to aplikacija?!”

Kirakira+ je dostupna samo za iOS uređaje i, nažalost, nije besplatna. Pa ipak, $0.99 nije mnogo za ovako sjajnu aplikaciju, zar ne?

Naslovna fotografija: instagram.com/mroaym

Ivana

Comments