*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Wannabe Magazine & Rapsody Travel vode vas na doček 2013. u Krakov!

Wannabe Magazine & Rapsody Travel vode vas na doček 2013. u Krakov!

Kažu da slika vredi hiljadu reči. A slike sa nezaboravnih putovanja, gde ste okruženi najboljim prijateljima, ispred najlepših znamenitosti evropskih gradova, vrede čitavo bogatstvo! Svaka od njih nosi posebnu priču koja se pamti celog života i koja vam uvek izmami osmeh na lice. Svako od vas može pronaći takvu u svom albumu. Pozivamo vas da podelite te trenutke sa nama i dobijete šansu za kreiranje nove priče baš tamo gde ste možda oduvek želeli da odete!

WANNABE BANER 1 01 Wannabe Magazine & Rapsody Travel vode vas na doček 2013. u Krakov!

Wannabe Magazine i Rapsody Travel za vas su pripremili nagradni konkurs za najzanimljiviju fotografiju sa putovanja!

Postani i ti bogatiji za još jednu priču, za još jedno nezaboravno novogodišnje putovanje. Wannabe Magazine i Rapsody Travel za vas su pripremili nagradni konkurs za najzanimljiviju fotografiju sa putovanja! Sve što treba da uradiš jeste da pošalješ fotografiju sa svog najdražeg putovanja i opišeš taj trenutak u jednoj rečenici. Tvoja fotografija će učestvovati u izboru za najzanimljiviju i možda baš TI budeš dobitnik najluđeg party dočeka 2013. u Krakovu. Kako ćeš baš ti biti pobednik!? Fotografiju sa imenom i prezimenom šalješ na mail redakcija@wannabemagazine.com, nakon toga redakcija Wannabe Magazine-a objavljuje svakog dana u periodu od 19.11. do 02.12. članak sa vašim fotografijama. Samo jedna najzanimljivija fotografija iz svakog dnevnog članka, tj. fotografija sa najvećim brojem pozitivnih komentara, ide u finale i ima šansu da osvoji nagradu. Zato share-uj tekst sa svojom fotografijom i pozovi prijatelje da ispod teksta ostave komentar i time ti pomognu da dođeš do finalnog kruga nagradne igre. U finalnom krugu, žiri Wannabe Magazine-a i Rapsody Travel-a od 14 najzanimljivijih fotografija bira najbolju i nagrađuje je putovanjem u Krakov za jednu osobu na doček 2013. godine.

616 Wannabe Magazine & Rapsody Travel vode vas na doček 2013. u Krakov!

Tvoja fotografija će učestvovati u izboru za najzanimljiviju i možda baš TI budeš dobitnik najluđeg party dočeka 2013. u Krakovu

Krakov je već nekoliko godina veoma popularna destinacija među mladima, a Rapsody Travel je počev od dočeka 2009. do sada upravo na tu destinaciju odveo preko 2,000 studenata iz Srbije i regiona. Profesionalno osoblje agencije: koordinatori, vodiči, animatori, obezbeđenje, lekari, DJ-evi… isključivo su mladi ljudi koji dele tvoja interesovanja; znaju šta je potrebno mladim turistima: sloboda i ekonomičnost, originalnost i kreativnost, i garantuju da ćeš uživati u provodu koji je drugačiji i traje 24 časa dnevno!

Za novogodišnje putovanje Rapsody Travel je za svoje putnike pripremio tri žurke u nekim od najboljih klubova u gradu, kao što su “Coco”, “Shakers” i “Prozak”, veliki broj popusta na pića uz vrhunsku muziku Rapsody DJ Team-a.

Wannabe Magazine vas zove u svet nezaboravnih putovanja, fantastičnih žurki i vrhunskog provoda, u svet u kome su granice klasične organizacije putovanja odavno pomerene, svet u kome se postavljaju do sada neviđeni standardi dobre zabave, svet u kome se emocije i uspomene mere u tonama… Ukratko, pripremite se za Rapsody svet i pridružite nam se da se odlično provedemo, zamislimo novogodišnje želje i zakoračimo zajedno u Novu 2013. godinu.

Posetite Rapsody Fan Page!

Editors choice