Kažu da slika vredi hiljadu reči. A slike sa nezaboravnih putovanja, gde ste okruženi najboljim prijateljima, ispred najlepših znamenitosti evropskih gradova, vrede čitavo bogatstvo! Svaka od njih nosi posebnu priču koja se pamti celog života i koja vam uvek izmami osmeh na lice. Svako od vas može pronaći takvu u svom albumu. Pozivamo vas da podelite te trenutke sa nama i dobijete šansu za kreiranje nove priče baš tamo gde ste možda oduvek želeli da odete!

WANNABE BANER 1 01 Wannabe Magazine & Rapsody Travel vode vas na doček 2013. u Krakov!

Wannabe Magazine i Rapsody Travel za vas su pripremili nagradni konkurs za najzanimljiviju fotografiju sa putovanja!

Postani i ti bogatiji za još jednu priču, za još jedno nezaboravno novogodišnje putovanje. Wannabe Magazine i Rapsody Travel za vas su pripremili nagradni konkurs za najzanimljiviju fotografiju sa putovanja! Sve što treba da uradiš jeste da pošalješ fotografiju sa svog najdražeg putovanja i opišeš taj trenutak u jednoj rečenici. Tvoja fotografija će učestvovati u izboru za najzanimljiviju i možda baš TI budeš dobitnik najluđeg party dočeka 2013. u Krakovu. Kako ćeš baš ti biti pobednik!? Fotografiju sa imenom i prezimenom šalješ na mail redakcija@wannabemagazine.com, nakon toga redakcija Wannabe Magazine-a objavljuje svakog dana u periodu od 19.11. do 02.12. članak sa vašim fotografijama. Samo jedna najzanimljivija fotografija iz svakog dnevnog članka, tj. fotografija sa najvećim brojem pozitivnih komentara, ide u finale i ima šansu da osvoji nagradu. Zato share-uj tekst sa svojom fotografijom i pozovi prijatelje da ispod teksta ostave komentar i time ti pomognu da dođeš do finalnog kruga nagradne igre. U finalnom krugu, žiri Wannabe Magazine-a i Rapsody Travel-a od 14 najzanimljivijih fotografija bira najbolju i nagrađuje je putovanjem u Krakov za jednu osobu na doček 2013. godine.

616 Wannabe Magazine & Rapsody Travel vode vas na doček 2013. u Krakov!

Tvoja fotografija će učestvovati u izboru za najzanimljiviju i možda baš TI budeš dobitnik najluđeg party dočeka 2013. u Krakovu

Krakov je već nekoliko godina veoma popularna destinacija među mladima, a Rapsody Travel je počev od dočeka 2009. do sada upravo na tu destinaciju odveo preko 2,000 studenata iz Srbije i regiona. Profesionalno osoblje agencije: koordinatori, vodiči, animatori, obezbeđenje, lekari, DJ-evi… isključivo su mladi ljudi koji dele tvoja interesovanja; znaju šta je potrebno mladim turistima: sloboda i ekonomičnost, originalnost i kreativnost, i garantuju da ćeš uživati u provodu koji je drugačiji i traje 24 časa dnevno!

Za novogodišnje putovanje Rapsody Travel je za svoje putnike pripremio tri žurke u nekim od najboljih klubova u gradu, kao što su “Coco”, “Shakers” i “Prozak”, veliki broj popusta na pića uz vrhunsku muziku Rapsody DJ Team-a.

Wannabe Magazine vas zove u svet nezaboravnih putovanja, fantastičnih žurki i vrhunskog provoda, u svet u kome su granice klasične organizacije putovanja odavno pomerene, svet u kome se postavljaju do sada neviđeni standardi dobre zabave, svet u kome se emocije i uspomene mere u tonama… Ukratko, pripremite se za Rapsody svet i pridružite nam se da se odlično provedemo, zamislimo novogodišnje želje i zakoračimo zajedno u Novu 2013. godinu.

Posetite Rapsody Fan Page!

Comments