On ne mora da bude prelep i očaravajuć, da se za njim svaka žena okreće i da ga svaka poželi. Ne, takvih smo upoznale i više nego dovoljno. Prava, zrela žena zna da ceni neke druge kvalitete.

Ona traži kreativnog muškarca. Čoveka od akcije. Ostvarenog i ambicioznog. Ravnopravnog partnera, pored kog će moći da bude ono što jeste i pored kog će blistati. Muškarca sa kojim će sve biti moguće zato što on ima ove osobine. Zato što je on “Y” muškarac:

ysl 1 Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Ne plaši se da postavi pitanje “Zašto” i da bude odvažan i smeo

Ovaj muškarac neće želeti da ide već utabanim stazama kada može da napravi svoje, sasvim nove. Njega nećeš morati da “vučeš za rukav” i pokrećeš svaki put kada želiš da probate nešto novo. On se ne plaši da sanja i da hrabro korača ka ostvarenju svojih snova – jer se vodi parolom – zašto da sanja ako te snove ne pokuša da učini stvarnim?!

Postavljaće pitanje “Zašto?” svaki put kada bude suočen sa zastarelim stavovima i uobičajenim pravilima koja više ne važe. Samim tim, neće se obazirati na komentare okoline na njegove odluke. Zreo je i na njega možeš da računaš.

Ne plaši se da voli

On ume da iskaže i pokaže svoja osećanja. Svaki dan, bez obzira na raspoloženje. Uvek je tu kad ti je potreban, a dovoljno je siguran u sebe da te pusti da donosiš svoje odluke i da ti pruži potrebnu podršku.

Iskren je

On se ne plaši iskrenih razgovora. Ne beži od problema kada postoje, već se hrabro suočava sa njima.

Ovakav pristup ima ne samo prema tebi, već i kada je suočen sa drugim stvarima i problemima u životu, jer je izgrađen kao ličnost i samosvestan.

A kada nađeš ili ako već kraj sebe imaš ovakvog muškarca…

Nabavi mu parfem koji će ići uz njegov karakter i muževnost. Y, novi muški parfem koji donosi kuća Yves Sainta Laurent, predstavlja otelotvorenje svih pomenutih vrednosti i osobina.

Y predstavlja miris slobode. Slobode da on bude on.

Y TIM

Tri muškarca iz stvarnog života sa podjednako stvarnim strastima – oni su Y tim. Njega čine triatlonac, influenser i fotograf i svaki od njih ima potpuno savremen i višestran pristup sopstvenom poslu, stvaralaštvu i životu.

Bojan Đurić

Bojan Đurić, po zanimanju diplomirani pravnik, a uz to još mnogo toga – triatlonac, poslovni čovek sa iskustvom u privatnom, javnom i nevladinom sektoru, otac, suprug.

ysl 2 Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Kao mlad, uz vaterpolo je spoznao odgovornost i obaveze, danas uspeva da u svoj dan uklopi porodicu, trening koji nekad traje i nekoliko sati i zadatke vezane za fabriku za reciklažu u kojoj je suvlasnik. Ne drži ga mesto, voli da putuje, kaže da je bio svuda i da bi sve ponovio. Srećan jer živi od onoga što voli da radi, veruje u karmu i ne odustaje od onoga što želi. Cilj mu je da se kvalifikuje na Svetsko prvenstvo u Ironman triatlonu. Kao omiljeni izum izdvojio bi točak, shodno činjenici da je biciklizam njegova najveća ljubav, a sport važan deo njegovog života i ličnosti.

IMG 2495 e1527846170390 Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Milan Vučićević

Nichim Izazvan duh zarobljen u telu Milana Vučićevića. Većini poznat kao uticajni tviteraš i bloger, pre ekspanzije interneta i društvenih mreža, pre nego što je postao Nichim, Milan se profesionalno bavio košarkom na 3 kontinenta i živeo u 14 zemalja.

ysl 3 Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Takvo iskustvo ga je nesumnjivo učinilo srdačnijim, tolerantnijim i društvenijim, pa danas uživa u gradskoj vrevi i rado se vraća kući, Beogradu. Piše za razne magazine i portale, bavi se digitalnim medijima i produkcijom. Veruje u moć komunikacije. Na društvenim mrežama komentariše razne teme, a jedno je sigurno – nasmejava ljude koji ga prate.

Miloš Nadaždin

Jedan od najpoznatijih modnih fotografa u našoj zemlji, Miloš Nadaždin, kreativac i esteta, osoba je kojoj mnoge poznate ličnosti i prestižni magazini poklanjaju svoje poverenje kada je u pitanju snimanje fotografija. Još u srednjoj školi je zavoleo fotografisanje, i iako je završio Filološki fakultet, ona je ostala njegova prva ljubav i nešto čime se i danas bavi.

ysl 4 Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Njegove fotografije su objavljivane u svim poznatim magazinima, snimao je kataloge za renomirane modne kuće, režirao muzičke spotove popularnih izvođača. Čovek kome je kreativnost sastavni deo posla, uspeva da pronađe inspiraciju svakodnevno u svetu koji ga okružuje, a kako sam kaže, stvaranje iluzije je za njega lepše od stvarnosti, naročito jer ga to zabavlja i u tome uživa.

Ovaj novi parfem je delo legendarnog parfimera Dominika Ropiona, koji je za ovaj miris inspiraciju pronašao u dva nezaobilazna odevna predmeta iz plakara svakog muškarca.

U gornjim mirisnim notama, klasična bela majica kratkih rukava predstavljena je prvo svežim notama belih aldehida, bergamota i đumbira, nakon čega sledi apsolut geranijuma, kao zaokret u klasičnim notama zahvaljujući novom inovativnom procesu ekstrakcije.

ysl 5 Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

U osnovnim mirisnim notama, elegantna snaga predivno skrojene crne jakne iskazana je blagim notama balzama bora, mirisnog saglasja sivog ćilibara i tamjana. Uglađen, elegentan i protkan mladalačkim poletom.

Comments