Prethodne Wannabe Talente upoznajte ovde.

Mila Ristović je devetnaestogodišnja studentkinja iz Valjeva. Završila je nižu muzičku školu – odsek flauta i solo pevanje, a kasnije, uporedo sa gimnazijom, išla je i u srednju muzičku školu – odsek solo pevanje. Od 2009. godine deo je alternativnog hip-hop sastava “Ira”, sa kojim snima i izvodi isključivo autorske pesme (između ostalog, radili su muziku i za film “Korak do dna”). Sada se može čuti i u etno grupi pevača na njenom fakultetu, a nedavno je na Eurosong Ušće Karaoke Showu u organizaciji OGAE Srbija osvojila prvo mesto izvodeći pesmu “Oro”.

WANNABE MAGAZINE: Muzika i ti. Kako je počela vaša priča?

MILA RISTOVIĆ: Muzika je moja velika ljubav i hobi od malena. Volela sam da pevušim oduvek i na svakom mestu od kako znam za sebe, ali se muzikom zvanično bavim od 10. godine, kada sam počela da sviram flautu. Pevačko “vatreno krštenje” imala sam sa 11 godina, kada sam, nakon osvojenog prvog mesta na jednom regionalnom takmičenju, nastupala na čuvenim valjevskim Tešnjarskim večerima. Već tada sam znala da je pevanje moja najveća ljubav.

155 Wannabe Talenti: Mila Ristović

Muzika je čini srećnom

Kako sebe vidiš za 10 godina?

Svakako neću prestati da se bavim pevanjem, jer me ispunjava i čini srećnom. Sve ostalo je manje izvesno.

Koji ti je muzički žanr omiljeni?

Ne mogu da izdvojim nijedan žanr kao omiljeni, ali najviše mi prija da slušam r’n’b, pop, soul i hip-hop. Volim i klasiku, a u poslednje vreme sve više uživam i u etno muzici.

Zbog čega si se prijavila za Wannabe Talente?

Gotovo svaki dan čitam zanimljive članke u vašem online magazinu, i kada sam naletela na prijavu za Wannabe Talente, pomislila sam – ako je muzika toliko važan deo mog života, zašto to ne bih podelila sa vama i vašim čitaocima? I na moje veliko zadovoljstvo, evo me.

Šta voliš da čitaš na Wannabe-ju? Imaš li omiljenog autora ili rubriku?

Sve zavisi od raspoloženja. Najčešće čitam blogove, članke o poznatima i modi, ali bacim pogled i na sve ostalo što me privuče naslovom.


Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Comments