Svi pričaju o IPL-u, a ti još uvek koristiš brijač?!

Da li i ti imaš “Bermudski trougao” u novčaniku? Evo rešenja!

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Kako da izvučeš savršenu liniju ajlajnerom – svaki put!

Dvoje trkača osvojilo grad uprkos mraku i kiši. I sve zabeležili fantastičnim videom!

Hygge koncept u centru grada: Gde da se ušuškaš tokom hladnih zimskih dana?

Maldivi: Jedini vodič koji ti je potreban ukoliko putuješ u “tirkizni raj”

Želiš savršen, porcelanski ten? Otkrivamo ti tajne japanske beauty rutine

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Preporuka: Gde da izađeš ako voliš chill & hip atmosferu

1/2

Wannabe Magazine nedavno je (a, to kažemo sa ponosom) proslavio svoj sedmi rođendan i tom prilikom poklonili smo devojci, koja se zove Ivana Repija, profesionalni photo shooting. Srećna dobitnica imala je priliku da sarađuje sa našim profesionalnim fotografima, a sa uživanjem vam predstavljamo set fotografija koje će, nadamo se, ovaj devojci otvoriti vrata kada je svet mode u pitanju. Družili smo se sa ovom mladom ženom i tom prilikom popričali sa njom o mnogim temama vezanim za modu, trendove ali i njene dalje planove.

Pitali smo Ivanu da li joj je ovo prvo profesionalno snimanje i kako se ona ovim povodom osećala.

Odgovorila nam je da joj ovo nije prvo snimanje ali da jeste prvo PROFESIONALNO snimanje i da se tom prilikom osećala kao poznata zvezda jer je sva pažnja bila usmerena na nju. Takođe, za nju je ovo bilo divno iskustvo dok se družila sa članovima našeg tima i da bi preporučila svim devojkama da, ako im se ukaže prava prilika, da obavezno urade set profesionalnih fotografija.

1 1 Wannabe zvezda na jedan dan: Ivana Repija 2 Wannabe zvezda na jedan dan: Ivana Repija 5 2 Wannabe zvezda na jedan dan: Ivana Repija

Ivana nam je odgovorila da li redovno čita tekstove na našem web portalu i koja joj je omiljena rubrika.

Svakodnevno čita naše tekstove, čak je jedno kratko vreme i pisala za naš magazin kao praktikant, a najviše je interesuju aktuelnosti iz modnog sveta ali čita i sve ostale teme vezane za lepotu, negu, putovanja. Kako sama kaže, dopadaju joj se sve naše rubrike i uživa u svim napisanim tekstovima.

3 2 Wannabe zvezda na jedan dan: Ivana Repija 4 1 Wannabe zvezda na jedan dan: Ivana Repija 6 Wannabe zvezda na jedan dan: Ivana Repija

Editors choice