article1 wannabeDIVAstated @ PLASTIC / 21.04.Pravo osveženje protekle sezone u beogradskom klubu Plastic bili su oni koje gledate na TV-u  ili o kojima čitate u novinama. Oni koji su imali svojih pet minuta slave, koji se snalaze u ulozi diva, oprobali su se tamo i kao klupski DJ-evi.

Plastic tako uspešno veče nastavlja i u novoj “I Am Still Plastic” sezoni. DJ MeHighLow je podrška vašim omiljenim pevačima, glumcima, TV voditeljima, manekenima, kreatorima, sportistima… Oni pokušavaju da se prilagode vašem muzičkom ukusu i malo nametnu svoj, svežim ili proverenim hitovima.

Pored dobre zabave, klub Plastic će i u buduće nastaviti sa svojim humanitarnim akcijama, kao što su prikupljanje novca za organizacije poput “Uvek sa decom” za projekat “Svratište”.

Ovoga četvrtka, 21. aprila, Plastic je za svoje DIVAstated veče izabrao upravo naš i vaš Wannabe Magazine. U pozivnici za ovu žurku, ovaj klub nas je opisao sledećim rečima:

“Wannabe Magazine je sajt o kome se dosta priča u poslednje vreme. Koliko je kvalitetan rad ovog Internet portala pokazala je i dodela nagrada Web Festa, ovoga puta posvećena modnim projektima. Nagrada koju je Wannabe osvojio nosi naziv “Fashion Web Project Award: People’s Voice Winner”, tako da sami možete da uvidite da je njih odabrala publika.”

Publika kluba Plastic moći će sutra uveče da se upozna sa dve predivne mlade dame, koje će predstaviti Wannabe Magazine, a usput i proslaviti nagradu u klubu.

Naša urednica Nađa Jokanović i asistent uredništva Jelena Tanasić pripremaju ludo veče, a vama samo ostaje da vašim prisustvom ovaj četvrtak učinite nezaboravnim.

Ne zaboravite – petak je neradan dan! I zato, naoružajte se dobrim raspoloženjem, ludom odevnom kombinacijom i uputite se u ka uglu Takovske i Dalmatinske gde vas čeka nezaboravna žurka.

Dođite da zajedno đuskamo! Be DIVAstated Plastic Hero!

Comments