Logo 2 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: HEALTH & WELLNESS

HEALTH & WELLNESS

Logo 2 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: HEALTH & WELLNESS

HEALTH & WELLNESS​

Najbolja pasta za zube
5010724532096 2 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: HEALTH & WELLNESS

PEARL DROPS LUMINOUS BRIGHT PASTA ZA ZUBE

7612412429497 1 2 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: HEALTH & WELLNESS

CURAPROX BE YOU PASTA

 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: HEALTH & WELLNESS

SENSODYNE PASTA

Najbolja četkica za zube
38279 3 1 2 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: HEALTH & WELLNESS

CURAPROX 5460 ULTRASOFT

Screen Shot 2024 05 13 at 17.05.04 2 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: HEALTH & WELLNESS

ORAL B PRO EXPERT

Screen Shot 2024 05 13 at 17.22.14 2 2 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: HEALTH & WELLNESS

COLGATE MAX WHITE

Najbolja električna četkica za zube
sonicna cetkica za zube hydrosonic pro 2 2 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: HEALTH & WELLNESS

CURAPROX HYDROSONIC PRO SONIČNA ČETKICA

Screen Shot 2024 05 13 at 17.11.41 2 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: HEALTH & WELLNESS

FOREO ISSA ELEKTRIČNA ČETKICA

Screen Shot 2024 05 13 at 17.09.24 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: HEALTH & WELLNESS

PHILIPS SONICARE

Najbolja interdentalna četkica
cps prime mixed set 2 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: HEALTH & WELLNESS

CURAPROX INTERDENTALNA ČETKICA CPS PRIME

 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: HEALTH & WELLNESS

LACALUT INTERDENTALNA ČETKICA

dm Dontodent interdentalna cetkica 2 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: HEALTH & WELLNESS

DM DONTODENT INTERDENTALNA ČETKICA

Najbolji wellbeing suplement
13412725 1605025469165776 2 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: HEALTH & WELLNESS

BIO-KULT EVERYDAY​

BIVITS BRAIN LEVEL UP 2 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: HEALTH & WELLNESS

BIVITS BRAIN LEVEL UP

 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: HEALTH & WELLNESS

ORTHOMOL IMMUN

Najbolji beauty suplement
kutija i kesica Burra Collagen BEAUTY dodato plus bez senke 2 2 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: HEALTH & WELLNESS

BURRA COLLAGEN BEAUTY

VITALITY Q10 2 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: HEALTH & WELLNESS

ONE TWO THREE VITALITY Q10

merz spezial dragees WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: HEALTH & WELLNESS

MERZ SPECIAL DRAŽEJE

Najbolji ulošci
JESSA ACTIVE SHAPE ULTRA ULOSCI SA KRILCIMA  2 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: HEALTH & WELLNESS

JESSA ACTIVE SHAPE ULTRA ULOŠCI SA KRILCIMA

504360 0 1 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: HEALTH & WELLNESS

ALWAYS PLATINUM

 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: HEALTH & WELLNESS

BELLA BIO BASED ULOŠCI

Najbolji omekšivač
8571050371 2 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: HEALTH & WELLNESS

TESORI D´ORIENTE OMEKŠIVAČ VIZANTIJA

 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: HEALTH & WELLNESS

COCCOLINO OMEKŠIVAČ

Lenor parfemske perlice 2 WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: HEALTH & WELLNESS

LENOR PARFEMSKE PERLICE

Saznaj sve o nominovanim proizvodima

WANNABE BEAUTY WELLNESS AWARDS 2024 Logo Beli WANNABE BEAUTY & WELLNESS AWARDS 2024: HEALTH & WELLNESS

SUBSCRIBE FOR WANNABE LATEST NEWS

X

PEARL DROPS LUMINOUS BRIGHT PASTA ZA ZUBE

Pearl Drops Luminous Bright pasta za zube sadrži moćnu ružičastu formulaciju, koja sadrži naš Pro-Shine kompleks za trenutni optički efekat izbeljivanja i visokog sjaja.

Naša klinički dokazana formula 2 u 1 koja sadrži naše agense za poliranje zuba za čišćenje sa niskim stepenom abrazije, takođe kombinuje našu naprednu formulu za izbeljivanje sa esencijalnim sredstvima za uklanjanje fluorida i plaka kako bi se ubrzao process izbeljivanja koji nam pruža do 2 nijanse belje zube za samo 1 nedelju redovne upotrebe.

CURAPROX BE YOU PASTA

Be you paste za zube sadrže prirodne biljne sastojke, koji podržavaju prirodnu zaštitu zuba i desni i tako doprinose potpunoj oralnoj higijeni. Podstiču prirodno i nežno izbeljivanje kao i prirodnu funkciju pljuvačke, sprečava talozenje pigmentacije iz bobičastog voća, kafe, crvenog vina i slično i sve to uz dugotrajnu svežinu zahvaljujući granulama mentola. Možete izabrati neki od 6 različitih ukusa Be you paste za zube: grejpfrut i bergamot, breskva i kajsija, lubenica, džin tonic i kaki, kupina i sladić ili jabuka i aloe vera. 

Važna prednost svih Curaprox pasti za zube je što ne sadrže agresivno penušavo sredstvo za pranje NLS, koji često isušuje oralnu sluznicu i izaziva afte. Ne sadrže ni triklosan kao ni mikro plastiku. Be you paste su jedinstvene i po tom što u svom sastavu imaju hidroksilapatit koji remineralizuje zube, Ksilitol sprečava razvoj bakterija koje uzrokuju karijes, Pantenol održava vlažnost sluzokože, Ehinaceu, Đavolju kandžu i azijski penivort obnavljuju oralnu sluzokožu i desni.

CURAPROX 5460 ULTRASOFT

Ova Curaprox četkica sa zube sadrži čak 5460 ultra-mekih Curen® vlakana koja su gusto raspoređena na glavi četkice i obezbeđuju izuzetnu moć čišćenja. Glava četkice je mala i kompaktna što omogućava lako čišćenje zadnjih površina kutnjaka. Drška četkice je 8-ugaona za jednostavno držanje prilikom četkanja pod preporučenim uglom od 45°. Ivica desni ili prostor između desni i zuba, je mesto na kome se meke zubne naslage brzo akumuliraju. Glavni uzrok upale i razgradnje okolnih tkiva su bakterije u mekim zubnim naslagama. Zbog toga samo fina i tanka vlakna meke Curaprox četkice za zube nežno i efikasno čiste ivicu desni, bez oštećenja.

Važna prednost svih Curaprox četkica za zube jeste da su meke četkice. Vlakna četkice su Curen vlakna koja se nalaze samo u Curaprox četkicama i zaštićeni su izum Curaproxa. Curaprox četkice za zube ne samo da sprečavaju oštećenja grubim četkanjem, već i savršeno razbijaju i uklanjaju plak. Curen vlakna su čvršća od najlona i ostaju jednako stabilna u ustima kao i kada su suva. Curaprox četkice imaju do 10x više vlakana od klasičnih medium četkica.

CURAPROX HYDROSONIC PRO SONIČNA ČETKICA

Sonična četkica za zube Hydrosonic pro kombinuje soničnu tehnologiju koja proizvodi do 84.000 pokreta u minuti i inovativne nastavke od poliesterskih, veoma mekih Curen® vlakana. Vrlo je jednostavna za korišćenje i u pakovanju dolazi sa tri nastavka: „sensitive“, „power“ i „single“. Postoji sedam režima rada, u rasponu od 44.000 do 84.000 pokreta četkice u minuti. Snažna baterija omogućava dve nedelje pranja zuba, četiri minuta dnevno i jednako je moćna bilo da je na minimumu ili potpuno napunjena. Hydrosonic pro četkica za zube pogodna je za svakodnevnu negu zuba i desni kao i prevenciju karijesa i zubnog kamenca. Pogodna je i za osobe sa ortodontskim aparatom i zubnim implantima. 

Curaprox Hydrosonic četkice čiste zube mehanički i uz pomoć hidrodinamičkog efekta koji nastaje mešanjem pljuvačke i paste usled delovanja soničnih vibracija (sonične tehnologije) što daje osećaj profesionalno čišćenja zuba. Izuzetna nežnost uz vrhunski učinak.

Važna prednost Curaprox četkica za zube je da nežno i efikasno četkaju zube bez rizika od povreda desni. Veoma su efikasne i na kritičnim i teško dostupnim mestima, poput ruba između zuba i desni.

CURAPROX INTERDENTALNA ČETKICA CPS PRIME

Da li ste znali da svaki zub ima PET POVRŠINA, a sa četkicom za zube očistite SAMO TRI ?

Curaprox interdentalne četkice, mogu bezbedno očistiti čak i najuži prostor između zuba pružajući efikasnu prevenciju protiv upale i lošeg zadaha. One imaju izuzetno meka i duga vlakna kao i tanko, savitljivo i izdržljivo žičano patentirano Cural jezgro. Dovoljno je da se korisite jednom dnevno uz jedan pokret čišćenja – jednostavno provučete kroz prostor izmedju zuba i izvučete. Efikasno i bez oštećenja čiste desni i bočne površine zuba, ovo je prostor gde se najčešće javljaju karijes i upala desni. Žica je pričvršćena na plastični nosač i mogućnost loma je minimalna. Ne sadrže nikl. Savet je da se konsultujete sa svojim stomatologom oko izbora veličine.

BIO-KULT EVERYDAY​

Bio Kult Everyday  je probiotik koji pomaže regulaciju rada gastrointestinalnog sistema. Bio-kult kapsule sadrže 14 sojeva probiotskih kultura, korisnih bakterija, koje održavaju ravnotežu i prirodni imunitet digestivnog sistema.

Svaki soj dobrih bakterija je istražen, u potpunosti identifikovan, poznat i pažljivo odabran. Bio-Kult proizvodi sadrže žive kulture mikroorganizama, a neki od njih dodatno su obogaćeni biljnim ekstraktima i vitaminima. Ne sadrže boje, aromu ili konzervanse.. Kapsule se mogu progutati, ali se sadržaj kapsule može i pomešati sa hranom ili pićem, jer su žive kulture mikroorganizama u Bio-Kult kapsulama otporne na želudačnu kiselinu.

Bio Kult Everyday se primenjuje  kod smetnji sa varenjem, kod sindroma preosetljivih creva – spastični kolon ili sindrom iritabilnog kolona, kod upalnih procesa creva, dugotrajnog korišćenja antibiotika, kod dijareje, kao i preventivno tokom putovanja.

Uzima se 1-2 kapsule uz jelo

Kod antibiotske terapije, uzimanje se nastavlja 2 sedmice posla prestanka terapije.

Kod putovanja 4 kaps/dan

BURRA COLLAGEN BEAUTY​

Burra Collagen BEAUTY je tečni kolagen sa dodatkom hijaluronske kiseline i vitamina C sa  moćnim anti-age efektom.  Ima klinički dokazanu efikasnost na smanjenje  bora i finih linija na koži za samo 4 nedelje.

 Takođe dovodi do smanjenja celulita, pospešuje rast noktiju i povećava gustinu kose.  Ne sadrži šećer, ima veoma prijatan ukus i dovoljna je samo jedna kesica dnevno koja se pije direktno.

JESSA ACTIVE SHAPE ULTRA ULOŠCI SA KRILCIMA

  • Uski ali super udobni i pouzdani ulošci sa krilcima
  • Snažno upijajuće jezgro
  • Sigurna zaštita od neprijatnih mirisa

Jessa ACTIVE SHAPE ULTRA ulošci sa krilcima – Normal impresioniraju svojom udobnošću nošenja i uskim oblikom. Njihova krilca sprečavaju pomeranje, a snažno upijajuće jezgro zadržava tečnost i na taj način štiti od curenja i neprijatnih mirisa. Osećajte se sigurno i budite maksimalno aktivni i tokom menstruacije sa ACTIVE SHAPE ULTRA ulošcima sa krilcima – Normal!

Cena uložaka i tampona Jessa u okviru koncepta dm UVEK POVOLJNO su dugotrajno umanjene kako bi dm doprineo smanjenju menstrualnog siromaštva u Srbiji. U godini kada dm drogerie obeležava 20 godina poslovanja u Srbiji, ovim potezom nastavlja sa kontinuiranom podrškom ženama i sa naporima da se na nacionalnom, kao i na regionalnom nivou utiče na redukovanje ove vrste siromaštva, uz poruku da osnovna higijena treba da bude dostupna svima, bez obzira na socijalni status.

TESORI D´ORIENTE OMEKŠIVAČ VIZANTIJA

Omekšivač za veš sa jedinstvenim TESORI D’ORIENTE mirisima namenjen je onima koji znaju da uživaju u luksuznim aromama i žele što duže da očuvaju svoju najbolju odeću i posteljinu. Esencija crne ruže, retka i misteriozna, obogaćena toplinom labdanuma, obaviće veš intenzivnim, očaravajućim mirisom. TESORI D’ORIENTE kremasta formula obogaćena mikrokapsulama, bez boja, omekšava tkanine i olakšava peglanje.