Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Uz moto We believe in fashion modna kuća C&A predstavlja trendove za sezonu jesen/zima 2019. uz poziv svima koji veruju u modu da uvek imaju na umu snagu koju im omogućuje lični stilski izbor. Trenutno svedočimo još jednom talasu snažnih pojedinaca koji pomeraju granice i menjaju definiciju stila. Oni su spontani, nekonvencionalni i energični u svim aspektima svojih života, baš kao i najnovije C&A kolekcije.

C&A brend Yessica ove sezone donosi samouverenu i casual interpretaciju mode iz 70-ih i 80-ih godina. Kolekcija se poigrava krojevima i bojama iz tog vremena te ujedno pomera granice između poslovnog i opuštenog stila. Yessica Premium kolekcija kombinuje street style s luksuznim country styleom, a namenjena je ženama koje cene opuštenu eleganciju.

Nova CLOCKHOUSE ženska kolekcija inspirisana je Njujorkom i evropskim klubovima u 80-im i 90-im godinama. Kombinacija prozračnih boja i fabričkih krojeva susreće se sa svetlucavim satenom i ispranim denimom. Uz snažne boje i kontraste, kolekcija je sve samo ne suzdržana. Muška kolekcija je snažno inspirirana međunarodnim street styleom, umetnošću i muzikom te ostavlja pomalo grubi urbani vajb.

Kolekcija jesen/zima 2019. je dostupna u C&A prodavnicama kao i putem online shopa.

Editors choice