Uz moto We believe in fashion modna kuća C&A predstavlja trendove za sezonu jesen/zima 2019. uz poziv svima koji veruju u modu da uvek imaju na umu snagu koju im omogućuje lični stilski izbor. Trenutno svedočimo još jednom talasu snažnih pojedinaca koji pomeraju granice i menjaju definiciju stila. Oni su spontani, nekonvencionalni i energični u svim aspektima svojih života, baš kao i najnovije C&A kolekcije.

C&A brend Yessica ove sezone donosi samouverenu i casual interpretaciju mode iz 70-ih i 80-ih godina. Kolekcija se poigrava krojevima i bojama iz tog vremena te ujedno pomera granice između poslovnog i opuštenog stila. Yessica Premium kolekcija kombinuje street style s luksuznim country styleom, a namenjena je ženama koje cene opuštenu eleganciju.

Nova CLOCKHOUSE ženska kolekcija inspirisana je Njujorkom i evropskim klubovima u 80-im i 90-im godinama. Kombinacija prozračnih boja i fabričkih krojeva susreće se sa svetlucavim satenom i ispranim denimom. Uz snažne boje i kontraste, kolekcija je sve samo ne suzdržana. Muška kolekcija je snažno inspirirana međunarodnim street styleom, umetnošću i muzikom te ostavlja pomalo grubi urbani vajb.

Kolekcija jesen/zima 2019. je dostupna u C&A prodavnicama kao i putem online shopa.

Comments