Uz ples Slavka Sobina i Gabrijele Pilić te plesnu skupinu TransForm, kao i brojne druge poznate osobe među kojima su Korana Gvozdić i Matea Nesek, modna kuća C&A predstavila je trendove za sezonu jesen/zima 2019.

CA showroom1 e1567174492759 ‘We Believe in Fashion’ – nova C&A kolekcija za sve koji veruju u modu

Zagreb, avgust 2019. – Modna kuća C&A i ove sezone donosi uzbudljive nove kolekcije i još jednom oduševljava svežim pristupom modnim trendovima. U jesensko-zimskoj atmosferi zagrebačke park šume Grmoščica predstavljena je kolekcija čiji je moto – We believe in fashion. Svi koji vjeruju u modu okupili su se na predstavljanju C&A brendova Yessica, Yessica Premium i CLOCKHOUSE te oduševljeno pregledali kolekcije u prostoru koji za tu prigodu pretvoren u impresivni ledeni C&A Collection Room. Posebnu pažnju privukli su poznate osobe Slavko Sobin, Gabrijela Pilić, Korana Gvozdić i Matea Nesek i plesači plesnog kluba TransForm.

C&A ove sezone podseća na modno odvažne 70-te i 80-te godine, godine u kojima je moda odigrala značajnu ulogu u osnaživanju pojedinaca i njihovih pokreta.

Moda je osobnost, moda je samopouzdanje, moda je hrabrost. Putem ove kolekcije pozivamo sve koji veruju u modu da uviek imaju na umu snagu koju im omogućuje modni izbor, ali i da dele naš entuzijazam prema dostupnoj, raznolikoj modi i individualnim stilovima. Trenutno svedočimo još jednom talasu snažnih pojedinaca koji pomeraju granice i redefinišu klasične definicije stila. Oni su spontani, nekonvencionalni i energični u svim aspektima svojih života. A takve su i naše najnovije kolekcije”, izjavila je marketing menadžerica C&A za Hrvatsku, Sloveniju i Srbiju, Renela Ružić.

Models1 e1567174520944 ‘We Believe in Fashion’ – nova C&A kolekcija za sve koji veruju u modu

C&A brend Yessica ove sezone donosi samouverenu i casual interpretaciju mode iz 70-tih i 80-tih godina. Nije slučajnost da upravo ova modna razdoblja predstavljaju značajan pomak u osnaživanju svih. Kolekcija se poigrava krojevima i bojama iz tog vremena te ujedno pomiče granice između poslovnog i opuštenog stila. Yessica Premium kolekcija kombinuje street style s luksuznim country styleom, a namenjena je ženama koje cene opuštenu eleganciju.

Nova CLOCKHOUSE ženska kolekcija inspirirana je Njujorkom i evropskim klubovima u 80-tim i 90-tim godinama. Kombinacija prozračnih boja i fabričkih krojeva susreće se sa svetlucavim satenom i ispranim denimom. Uz snažne boje i kontraste, kolekcija je sve samo ne suzdržana. Muška kolekcija je snažno inspirirana međunarodnim street styleom, umetnošću i muzikom te ostavlja pomalo grub urban utisak.


 

Comments