Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Uz ples Slavka Sobina i Gabrijele Pilić te plesnu skupinu TransForm, kao i brojne druge poznate osobe među kojima su Korana Gvozdić i Matea Nesek, modna kuća C&A predstavila je trendove za sezonu jesen/zima 2019.

CA showroom1 e1567174492759 ‘We Believe in Fashion’ – nova C&A kolekcija za sve koji veruju u modu

Zagreb, avgust 2019. – Modna kuća C&A i ove sezone donosi uzbudljive nove kolekcije i još jednom oduševljava svežim pristupom modnim trendovima. U jesensko-zimskoj atmosferi zagrebačke park šume Grmoščica predstavljena je kolekcija čiji je moto – We believe in fashion. Svi koji vjeruju u modu okupili su se na predstavljanju C&A brendova Yessica, Yessica Premium i CLOCKHOUSE te oduševljeno pregledali kolekcije u prostoru koji za tu prigodu pretvoren u impresivni ledeni C&A Collection Room. Posebnu pažnju privukli su poznate osobe Slavko Sobin, Gabrijela Pilić, Korana Gvozdić i Matea Nesek i plesači plesnog kluba TransForm.

C&A ove sezone podseća na modno odvažne 70-te i 80-te godine, godine u kojima je moda odigrala značajnu ulogu u osnaživanju pojedinaca i njihovih pokreta.

Moda je osobnost, moda je samopouzdanje, moda je hrabrost. Putem ove kolekcije pozivamo sve koji veruju u modu da uviek imaju na umu snagu koju im omogućuje modni izbor, ali i da dele naš entuzijazam prema dostupnoj, raznolikoj modi i individualnim stilovima. Trenutno svedočimo još jednom talasu snažnih pojedinaca koji pomeraju granice i redefinišu klasične definicije stila. Oni su spontani, nekonvencionalni i energični u svim aspektima svojih života. A takve su i naše najnovije kolekcije”, izjavila je marketing menadžerica C&A za Hrvatsku, Sloveniju i Srbiju, Renela Ružić.

Models1 e1567174520944 ‘We Believe in Fashion’ – nova C&A kolekcija za sve koji veruju u modu

C&A brend Yessica ove sezone donosi samouverenu i casual interpretaciju mode iz 70-tih i 80-tih godina. Nije slučajnost da upravo ova modna razdoblja predstavljaju značajan pomak u osnaživanju svih. Kolekcija se poigrava krojevima i bojama iz tog vremena te ujedno pomiče granice između poslovnog i opuštenog stila. Yessica Premium kolekcija kombinuje street style s luksuznim country styleom, a namenjena je ženama koje cene opuštenu eleganciju.

Nova CLOCKHOUSE ženska kolekcija inspirirana je Njujorkom i evropskim klubovima u 80-tim i 90-tim godinama. Kombinacija prozračnih boja i fabričkih krojeva susreće se sa svetlucavim satenom i ispranim denimom. Uz snažne boje i kontraste, kolekcija je sve samo ne suzdržana. Muška kolekcija je snažno inspirirana međunarodnim street styleom, umetnošću i muzikom te ostavlja pomalo grub urban utisak.


 

Editors choice