U Johann Francku u Zagrebu predstavljen je finalni program jubilarnog 15. Weekend Media Festivala – na zabavi koja je okupila mnogobrojna poznata lica domaće i regionalne marketinške, medijske, komunikacijske i kreativne industrije. Naime, Weekend u Rovinju od 22. do 25. septembra dovodi svetski poznate vrhunske govornike, predstavlja nove trendove i projekte u komunikacijskom i kreativnom svetu, otvara atraktivne teme i donosi uzbudljiv muzički program koji uključuje i nastup trenutno najveće regionalne zvezde Konstrakte & Zemlje Gruva.

Ida Prester i Ivan Peševski 1 Program 15. Weekend Media Festivala predstavljen na spektakularnoj zabavi u Zagrebu

Ida Prester i Ivan Peševski

„Dobra zabava, networking, druženje i paneli kao nepresušan izvor inspiracije, u središtu su naše vizije dobrog Weekenda. Ove godine nadmašili smo sami sebe i uz podršku Adris grupe, partnera i pokrovitelja koji je uz nas od samih početaka, osmislili smo program koji će posetiocima jubilarnog izdanja nesumnjivo još dugo ostati u sećanju. Ponosni smo što Weekend puni 15 godina, a to samo pokazuje kako uvek iznova uspevamo da opravdamo visoka očekivanja posetitioca iz cele regije i predstaviti, ali i postaviti, aktuelne trendove u nekoliko industrija“, naglasio je Tomo Ricov, direktor Weekend Media Festivala i agencije Pepermint.

Boris Kovaček Nevena Rendeli i Tomo Ricov 1 Program 15. Weekend Media Festivala predstavljen na spektakularnoj zabavi u Zagrebu

Boris Kovaček, Nevena Rendeli i Tomo Ricov

Ovogodišnji program Weekenda svestrano prati aktuelnosti i novosti iz marketinške, komunikacijske, medijske, kreativne, sportske i IT industrije, ali i psihologije, gastronomije i ekonomije te predstavlja, odnosno postavlja, savremene trendove. U festivalskim godinama 15 je mnogo, a Weekend svoju dugovečnost može da zahvali upravo kreativnom miksu brojnih industrija i kompetentnih stručnjaka iz različitih područja.  

Matija Cvek 1 Program 15. Weekend Media Festivala predstavljen na spektakularnoj zabavi u Zagrebu

Matija Cvek

Svoj 15. rođendan, Weekend proslavlja uz posetioce iz cele regije koji dolaze da slušaju predavanja svetski poznatih imena poput Ghade Wali, najmlađe TED govornice za MENA regiju i jedne od najutjicajnijih žena u Egiptu, Fabia Seidla, direktora za globalni kreativni razvoj u Meti, Yossija Melmana, izraelskog novinara i publicista te uglednog stručnjaka za špijunažu i Michaela Seldena, suosnivača inovativnog  food tech start upa. 

Mia Kovačić 1 Program 15. Weekend Media Festivala predstavljen na spektakularnoj zabavi u Zagrebu

Mia Kovačić

„Weekend je postao institucija, ali i mesto inspiracije, edukacije, druženja i sklapanja poslova, poslednjeg letnjeg vikenda u jednom od naših najlepših gradova na Jadranu. Zato ne čudi veliki odziv gostiju iz Hrvatske i cele regije. Posebno smo ponosni što smo ove godine ugostili i prestižni Golden Drum, jedan od najznačajnijih evropskih kreativnih festivala, koji je Portorož zamijenio Rovinjom. Taj co-branding će nam dati dodatnu svežinu i inspiraciju!“, najavio je Božo Skoko, stručnjak za odnose sa javnošću  Millenium promocije, koja je partner Festivala. 

Božo Skoko 1 Program 15. Weekend Media Festivala predstavljen na spektakularnoj zabavi u Zagrebu

Božo Skoko

Uz dobre ritmove, u popularnom zagrebačkom klubu predstavljen je i muzički program Weekenda koji će obeležiti nastup Konstrakte & Zemlje Gruva. Pored toga što će posetioci uz Konstraktu otkriti tajnu zdrave kose Meghan Markle, sigurno neće odoleti ni hitovima Vojka V. Takođe, na Before midnight partyju, uživaće u hitovima Marije Mirković (ex The Frajle) & Banda. Kako bi večernji sati ostali zapamćeni po dobrom provodu kraj mora, pobrinuće se Darko Rundek i Jazz orkestar Hrvatske radiotelevizije i Matija Cvek & The Funkensteins

Nika Turković 1 Program 15. Weekend Media Festivala predstavljen na spektakularnoj zabavi u Zagrebu

Nika Turković

Uz nezaboravne trenutke, pregršt novih iskustava, govornike iz celog sveta i dinamične rasprave, ovogodišnji Weekend obeležiće, po prvi put u Hrvatskoj, Golden Drum međunarodno takmičenje kreativaca. Pored toga, posetioci će u Rovinju ekskluzivno saznati pobednika inovativnog FoodTech StartUp Competition u organizaciji Maistra Hospitality Grupe, Infobipa, i Pepermint agencije. Takmičenje se organizuje s ciljem pronalaska novih start-upova koji su spremni da ponude dugoročna i inovativna rešenja za održivu budućnost.

Program možete pronaći ovde. Sve novosti možete pratiti i putem Instagram i Facebook profila.

Comments