5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/2

Osmo izdanje Weekend Media Festivala, najvećeg regionalnog festivala komunikacija, održaće se od 24. do 27. septembra u dobro poznatom prostoru stare fabrike duvana u Rovinju. Weekend “osmica” ove godine donosi pregršt novih, poslovnih tema sa više od 130 govornika i velikim izborom zanimljivih i aktualnih predavanja, panel diskusija, radionica i prezentacija.

“Weekend Media Festival čvrsto se profilirao kao najveće i najuzbudljivije okupljanje komunikacijske industrije u regiji. Sa svakim novim izdanjem donosimo svež pogled na industriju, sadržajno obogaćujemo program, a posetioce i širu javnost upoznajemo s najnovijim trendovima i inovacijama u područjima komunikacija, marketinga i medija. Na osmici koju vozimo ove godine imaćemo i bogat propratni program, pa neće nedostajati ni prilika za neformalni networking u opuštenoj atmosferi”, poručio je direktor festivala Tomo Ricov na predstavljanju u Johannu Francku u Zagrebu.

Program s pogledom u budućnost. Kakvo novo poslovno okruženje nas očekuje?

Konferencijski deo ovogodišnjeg Festivala pokriva široke teme u rasponu od medija i marketinga, preko showbiza i digitala, pa sve do ključnih poslovnih pitanja u komunikacijskoj, medijskoj i drugim industrijama. Velike tehnološke promene značajno menjaju komunikacije u celom svetu. Masovni mediji gube ulogu kakvu su imali, posredovana komunikacija kroz razne uređaje i medije je prisutna u svakom trenutku i potražnja, ali i proizvodnja sadržaja raste neverovatnom brzinom.

Više o programu Weekenda rekao je njegov direktor Nikola Vrdoljak, koji izdvaja nekoliko sasvim novih tema, o kojima se čak i zapadnoj Europi vrlo malo zna.

Nikola Vrdoljak najavio je zanimljive predavače i radionice Weekend Media Festival donosi novi pogled na biznis i industriju

“U doba izobilja sadržaja važe malo drugačija ekonomska pravila. Sadržaj postaje onoliko bitan koliko ima značenja, te koliko vrednog iskustva donosi. Sadržaj i iskustvo koje nudi Weekend Media Festival pokriva verovatno najuzbudljiviji deo ekonomije danas. Kroz program, govornike i radionice nastojimo pojasniti teme i trendove koje očekujemo u budućnosti te približiti nove poslovne modele koji su već tu, ali još ih možda nismo do kraja usvojili ili nam nisu u potpunosti jasni. Kao ključne teme koje će obeležiti ovaj Weekend možemo istaknuti native advertising i programmatic, jedna vruća tema koja je u Europi još u začecima, a u SAD-u postaje osnovni pristup zakupu medija. Sve što vas zanima o programmaticu objasniće jedan od ovogodišnjih predavača festivala, Caspar Schlickum, izvršni direktor tvrtke Xaxis EMEA”, istaknuo je Nikola Vrdoljak.

Među stranim predavačima ističu se i Brian Morrissey, glavni urednik Digidaya, te Ana Anđelić iz njujorške agencije Havas LuxHub, koji će govoriti o gorućoj temi novih poslovnih modela u medijima i marketingu na tromeđi biznisa, kreativnosti i tehnologije. Dolazi i Piero Poli, direktor Havas Worldwide u Dubaiju, koji će približiti kako izgleda komunikacijski biznis u tom globalnom gradu koji se u kratkom vremenu pretvorio u jedan od novih centara svetskog biznisa i moći.

Editors choice