Weekend Media Festival je u Hrvatskoj i regiji poznat kao mesto gde se najavljuju i otkrivaju svetski trendovi. Jedna od uvek aktuelnih tema, gejming, takođe će dobiti svoje mesto u ovogodišnjem bogatom programu. Radionicu pod nazivom “Igrom do prestola” održaće Elizabet Lejn Lovli, profesor predmeta Uvod u interaktivne medije na uglednom američkom Institutu za tehnologiju.

Weekend panel Weekend otkriva kako gejming može pomoći marketinškog industriji

Na spomen igara i igranja, većina ljudi pomisli na online igre, no današnja tehnologija omogućila je gejming industriji da se razvije i u drugim smerovima. Gejming dobija sve značajnije mesto u marketinškim strategijama, a koliko može doprineti turizmu i kako ga koristiti u reklamnoj industriji otkriće nam Elizabet Lejn Lovli. S kolegama je osmislila nekoliko igara u kojima je cilj spojiti ljude unutar lokalnih zajednica, a objasniće nam i načine na koje igre mogu motivisati ljude da posete i istraže nova područja, te da im pomognu da dobiju više od pukog odmora.

Osmi Weekend Media Festival, najveći regionalni festival komunikacija, ove godine će se održati od 24. do 27. septembra u festivalskom prostoru stare fabrike duvana u Rovinju. Kao i prethodnih godina, svi posetoci Weekend Media Festivala mogu očekivati bogat program s brojnim zanimljivim predavanjima, panelima i prezentacijama.

Weekend Media Festival Weekend otkriva kako gejming može pomoći marketinškog industriji

Prijave za ovogodišnji Weekend Media Festival već su u toku i više informacija možete pronaći na sajtu.

Comments