Vreme je za novu zanimaciju u karantinu. Sve što je već moglo da se proba, mi smo probale, od onih stvari koje nam prve padaju na pamet. Dakle, pogledale smo omiljene serije, čitale smo knjige, spremale smo, čistile smo, malo smo i radile, vežbale smo, slagale smo slagalicu, bojile bojanku, šminkale se… Dakle, sve što su nam svi savetovali – radile smo, odnosno probale smo! I šta sad?

Ponekad se ponašamo kao deca i čini se da nam neke stvari čak i brže dosade nego njima! Zato hajde dajte nove izazove, hajde da radimo nešto što do sada nismo! Jasno ti je da to ne moramo da kažemo dva puta, jer je internet jedna rupa bez dna, koja uvek iznedri različite izazove, da ne kažemo gluposti! 

Jedan od najnovijih trendova, koje ćemo definitivno pamtiti kao trendove u doba karantina jeste i – #pillowchallenge. Hm, bismo ti objasnile ovaj challenge? Verovatno je nastao u jednom od onih momenata “ne znam više šta ću od sebe”. Dakle, radi o se o izazovu ili jednostavno modnom trendu, koji uključuje samo tri stvari – jastuk, kaiš i dobre štikle. Sad sve to obuci na sebe i eto ga! 

Ako ti i dalje nije jasno, sve što treba da uradiš jeste da nađeš neki lep jastuk, onako mekan i veliki i da ga kaišem pripojiš uz telo, tako da ispadne kao haljina. Štikle su naravno samo dodatni momenat koji će ovaj izgled učiniti glamuroznim.

Na prvi pogled sigurno većina ne bi primetila da se ovde radi o jastuku. Možda ni na drugi, da se to eksplicitno ne navodi u opisu ispod fotografije. Ovakve haljine smo viđali, odnosno ovaj tip haljine nam je već negde poznat. Međutim, one haljine što su nama poznate imale su i drugu stranu, ne želimo da znamo kako ova kombinacija izgleda sa druge strane. Ali hajde da vidimo kako izgleda baš sa onim pravim klasičnim jastukom:

Može se reći da je ovaj challange tek u razvoju i da se internet u ovim trenucima, dok mi pišemo tekst i dok ga ti čitaš, puni fotografijama devojaka koje žele da se priključe ovom izazovu. I moramo da priznamo da su i influnserke krenule da se priključuju. Preplavićemo internet jastucima, ali to je jedino što je i logično i očekivano, jer šta se može nositi u karantinu? 

Comments