Kada krenemo u potragu za mobilnim telefonom koji sadrži sve nama neophodne performanse, naiđemo na pravi problem, jer se u ponudi nalazi mnogo brendova, a mi želimo da odaberemo onaj čiji je kvalitet najbolji. Tada preporuku tražimo od prijatelja ili članova porodice, te se najčešće odlučujemo za mobilne telefone koje već neko od nama bliskih ljudi koristi. Upravo tako smo i mi došli do mobilnih telefona brenda Wiko i shvatili da je reč o brendu koji ruši sve granice kada je o mobilnim telefonima reč.

wiko giveaway 1 WIKO i WANNABE MAGAZINE TE NAGRAĐUJU: Osvoji Wiko Ufeel smartfon!

Wiko je francuski brend koji je osnovan pre pet godina, a koji je za kratko vreme dospeo na listu TOP 5 brendova Zapadne Evrope! Ovaj podatak nimalo ne čudi, upravo zbog toga što su čelnici brenda od samog početka usmereni ka potrošaču, pa su direktnom komunikacijom uspostavili prisniji odnos sa svim svojim korisnicima.

Uvek idući u korak sa vodećim trendovima, Wiko mobilni telefoni svim svojim korisnicima omogućavaju funkcionalnost uz atraktivan i raznobojan dizajn, dok su njihove cene vrlo realne i pristupačne! Inovativnost je još jedna karakteristika mobilnih telefona s potpisom brenda Wiko, dok se u ponudi nalazi nekoliko fenomenalnih modela!

wiko giveaway 2 WIKO i WANNABE MAGAZINE TE NAGRAĐUJU: Osvoji Wiko Ufeel smartfon!

Highway Pure jedan je od najtanjih smartfonova na svetu. Fever je prvi telefon koji svetli u mraku, dok je Ufeel prvi smartfon sa senzorima za svih 5 prstiju, a košta manje od 200 evra. Neverovatno, ali potpuno istinito!

Najbolje od svega je što je cena svih Wiko proizvoda u rasponu od 59 do manje od 300 evra, pa zato ne čudi što su tri generacije Lenny telefona, ali i starijih Rainbow Sunset modela, izuzetno popularne među korisnicima širom Evrope, a čak su bile i najprodavanije na mnogim tržištima.

Wiko je zaista Game changer na polju mobilne telefonije, a sada i vi imate priliku da osvojite fenomenalni Ufeel smartfon! Sve što treba da uradite je da:

1. zapratite Instagram profil Wiko Srbija,

2. zapratite Instagram profil Wannabe Magazine-a,

3. zapratite You Tube kanal Wannabe Magazine-a,

4. u komentaru ispod pinovanog posta na Facebook stranici Wannabe Magazine-a napišete kako ćete vi “promeniti igru” u 2017. godini, tagujete tri prijatelja i tako ih pozovete da učestvuju u ovom Giveaway-u. Takođe, u komentaru navedite i svoj Instagram nickname

Giveaway traje od 23. do 30. decembra, kada ćemo osobu koja je dala najkreativniji odgovor na postavljeno pitanje nagraditi sjajnim Wiko Ufeel smartfonom. 

NAPOMENA: Giveaway važi samo za teritoriju Republike Srbije!

Comments