1/2

Dobro, svi znamo da su u poslednjih nekoliko godina patike postale mnogo više od sportske obuće, i dok su bele jedno vreme imale prednost u svim odlukama, kao siguran komad koji će svaki autfit učiniti i opuštenim i modernim u isto vreme, činjenica je da ma koliko lepe, bele patike imaju svoje mane. Prljaju se lako, grebu, i ako si slučajno u super jednostavnom autfitu, preti da se cela kombinacija “uruši” i izgleda pomalo monotono. Koji je onda magičan komad dovoljno prilagodljiv, a istovremeno i snažan modni izraz, uz koji se uvek osećaš nepogrešivo stilizovano?

Odgovor je veoma kratak: metalik patike. Svetske zvezde street style scene su već neko vreme okrenute metalik trendovima, bilo da je u pitanju torba, detalj ili sve češće patike, i moramo da priznamo da je to jedna od vesti koje su nas ozbiljno obradovale. I stvarno nije stvar u tome što smo u ovo doba godine svi pojačano svetlucavi i šljokičasti, ali postoji nešto u metalik komadima što opčinjava.

reebok 1 #wishlist: patike koje će svaka fashion devojka želeti da ima

Sjajne, metalik patike su se pojavile iznenada i uspostavile kao broj jedan trend sezone, i sve naše omiljene fashion devojke, uključujući i predivnu Jelenu Gavrilović, ih imaju, a nagradu za omiljene bez razmišljanja dodeljujemo modelu Reebok Club C 85.

One su tajno oružje koje će osvežiti svaki džins i svaku običnu belu majicu, i od najjednostavnijeg outfita napraviti jedinstveni izgled, dodajući dašak “pogledaj u mene” stila svakodnevnim kombinacijama. Jer u njih je nemoguće ne gledati.

reebok 2 #wishlist: patike koje će svaka fashion devojka želeti da ima

Kako nositi metalik patike

Manje je više je stvarno prva i jedina zapovest kada su ove patike u pitanju. S obzirom na to da su više statement za sebe nego par obuće, a ponajmanje običan, i da svojom jedinstvenom bojom sasvim sigurno skreću svu moguću pažnju, stajling bi trebao biti u skladu sa tim. Dozvoli svojim Reebok Club C 85 patikama da budu centralni komad tvog stajlinga, jer bi zaista bila prava šteta “ugušiti” ih nepotrebnim dodacima.

reebok 3 #wishlist: patike koje će svaka fashion devojka želeti da ima