WNBEAUTY
FAVORITI

za decembar

Previous
Next

Mirisi, šminka i proizvodi za negu kože zauzimaju drago mesto u našim srcima. Iz meseca u mesec, brendovi su nas impresionirali inovacijama u kategorijama nege kose i noktiju, kože, tela i šminke – i svakako nisu uzeli slobodan mesec tokom decembra. Od novih paleta senki i ruževa za usne, preko uređaja za negu kože do poklon paketa, WANNABE tim nije pronašao nedostatak uzbudljivih kozmetičkih proizvoda, koji su nas oduševili ovog meseca. Naravno, praznici su više od obasipanja poklonima, ali to ne umanjuje koliko je zabavna kupovina za druge (i za sebe) – posebno ako ste ljubitelj proizvoda za lepotu. Na novoj listi favorita za mesec decembar pronaći ćete sve ono što će vas obradovati, ali biti i savršen poklon za nekoga na vašoj božićnoj listi!

ezgif.com gif maker 6 WNBEAUTY FAVORITI za decembar
Group 6112 WNBEAUTY FAVORITI za decembar
Group 6112 1 WNBEAUTY FAVORITI za decembar
ezgif.com gif maker 1 2 WNBEAUTY FAVORITI za decembar

AVON

Winter Wonderland Kolekcija

ezgif.com gif maker 1 2 WNBEAUTY FAVORITI za decembar

Želite makeup look koji je očaravajući kao i vi? Naše nove omiljene i sanjive palete senki za oči daju vam po 9 raskošnih, intenzivnih nijansi za epski makeup look. Živite bajku sa Queen Bee, budite smeli i očaravajući sa Red Majesty, ili budite eterični sa Ice Fairy paletom – vi birate koji lik će inspirisati vaš novi look. Takođe, kako biste senke naneli na najbolji mogući način i iskoristili njihov pun potencijal – AVON je osmislio novu četkicu za senke – 202 sa smudgerom, savršenu za lako nanošenje i fino blendiranje. Naravno, AVON je mislio na sve, pa vam je tako pružio i opciju da celokupan izgled upotpunite odgovarajućim ruževima – Ruby Kiss, Golden Bee i Roseberry Red. Svi AVON proizvodi iz nove Winter Wonderland kolekcije mogu se poručiti online i stići direktno na vašu odabranu adresu – što čini prazničnu kupovinu mnogo, mnogo lakšom!

Cena jedne palete: 1299,00 RSD RSD*
Cena jednog karmina: 529,00 RSD RSD*

Cena jedne palete: 1299,00 RSD RSD*

Cena jednog karmina: 529,00 RSD RSD*

DOVE

Ženski poklon set Fresh Touch kutija

ezgif.com gif maker 3 2 WNBEAUTY FAVORITI za decembar

Kako je mesec decembar, svima nam je u fokusu darivanje, jer se osećaj koji imamo kad poklanjamo i usrećujemo ljude koje volimo nikada ne zaboravlja. Svojim najbližima ili sebi zato ovog meseca poklonite pažnju, ljubav i negu, putem Dove poklon setova za savršenu hidrataciju, negu i mekoću kože. Slogan kojim se Dove vodi ove godine je upravo Poklon sa pažnjom, što samo po sebi govori da su poklon paketi koje su kreirali mnogo više od samih proizvoda. Dove poklon setovi namenjeni su za nju i za njega, a u njima se kriju raznovrsne hidrirajuće kupke, šamponi, mleka za telo… jednom rečju, u njima se nalazi nežnost. Poklonite ih i znajte da ste sigurno učinili nešto lepo za osobe koje najviše volite.

Cena proizvoda: 879,99 RSD*

Cena proizvoda: 879,99 RSD*

ezgif.com gif maker 3 2 WNBEAUTY FAVORITI za decembar
ezgif.com gif maker 2 2 WNBEAUTY FAVORITI za decembar

FOREO

BEAR™ mini

ezgif.com gif maker 2 2 WNBEAUTY FAVORITI za decembar

Ako vam je potreban brzinski facelift, recite doviđenja finim linijama uz BEAR™ mini uređaj. Znatno manji od svog starijeg brata – FOREO BEAR uređaja – sada ga možete koristiti mnogo preciznije, kako biste dobili još zategnutiji i jedriji izgled kože i postigli željeni, mladalački izgled. BEAR™ mini uređaj poseduje tri nivoa intenziteta mikrostrujne pulsacije, kao i T-sonične pulsacije za prijatnu masažu vaše kože, a namenjen je za predeo nežne i osetljive kože oko očiju. Njegov dizajn je ergonomičan, veoma je lagan, a dostupan je u dve boje – lavander i pearl pink. Poklonite ga sebi i u 2023. godinu zakoračite izgledajući nikad bolje!

Cena proizvoda: 26.290,00 RSD*

Cena proizvoda: 26.290,00 RSD*

*Istaknute cene mogu varirati u skladu sa promenama u maloprodaji.

Group 6112 WNBEAUTY FAVORITI za decembar
Group 6112 1 WNBEAUTY FAVORITI za decembar

Nadamo se da su vam se dopali naši beauty favoriti za decembar , a ako jesu – pratite našu WNBeauty rubriku u kojoj ćemo se svakog meseca fokusirati na nove proizvode koje ćete voleti (kao i mi)!

SUBSCRIBE FOR WANNABE LATEST NEWS

X