Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

WOLF 2017 – festival koji se ne sme propustiti ovog vikenda, a i godine!

WOLF 2017 – festival koji se ne sme propustiti ovog vikenda, a i godine!

Da li ste spremni za novi muzički festival u Vršcu koji će se dogoditi ovog vikenda? WOLF je novi festival u Vršcu, koji kroz kombinaciju psytrance muzike, avanturističkih sportova i umetnosti predstavlja jedan novi atraktivni turistički proizvod. A promoviše se ne samo na području Vojvodine, već i u celoj Srbiji i zemljama regiona, a ponajviše u komšijskoj Rumuniji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini odakle će od 28. do 30. jula doći veliki broj posetilaca.

wolf7 WOLF 2017   festival koji se ne sme propustiti ovog vikenda, a i godine!

Očekuju nas tri dana zanimljivog putovanja kroz spomenik prirode “Straža” u kojem će se uživati u muzičkim, umetničkim, sportskim, turističkim i relaks aktivnostima!

Na scenografiji i produkciji se danonoćno radi već više od tri meseca, grade se mostovi, kampovi, preuređuje se šuma, rade se dekoracije, prave se chill zone, čisti se reka, pravi se plaža… Sve u svemu, očekuje vas mini grad u kojem ćete se osećati kao u nekoj bajci odsečeni od civilizacije. Mapa festivala se može videti OVDE.

WOLF1 WOLF 2017   festival koji se ne sme propustiti ovog vikenda, a i godine! WOLF2 WOLF 2017   festival koji se ne sme propustiti ovog vikenda, a i godine! WOLF3 WOLF 2017   festival koji se ne sme propustiti ovog vikenda, a i godine!

Očekuje nas preko 100 umetnika, izvođača, DJ-a, Live Act-a, izlagača, akrobata, žonglera iz Srbije i sveta.

Na W.O.L.F-u će nastupiti veliki svetski psytrance izvođači DigiCult, Goasia, Boom Shankar, Bitkit, Tropical Bleyage, Pulsar, ali mnogo drugih globalno poznatih izvođača kao što su Spirit Architect, Carina, Aioaska, BPM, Sarmati, Champa, Tristate, Opsy…

Prenosimo vam program i satnicu u celosti:

W.O.L.F. 2017 MAIN STAGE

SUBOTA WOLF 2017   festival koji se ne sme propustiti ovog vikenda, a i godine!

W.O.L.F. 2017 ALTERNATIVE STAGE

NEDELJA WOLF 2017   festival koji se ne sme propustiti ovog vikenda, a i godine!

W.O.L.F ART & WORKSHOPS

Pored muzičkog programa, posetioci će moći da uživaju u raznim umetničkim prezentacijama, performansima, u kupovini unikatnog nakita, odeće, umetničkih radova i rukotvorina… Biće tu žonglera, umetnika sa vatrom, slikara, akrobata, umetnika koji crtaju kanom, dizajnera… Uživaće se i u alternativnim vežbama u prirodi i masažama pogodnim za poboljšanje telesnog zdravlja, kao i u tradicionalnim i inostranim jelima i specijalitetima, zdravim napitcima, voćnim salatama…

Očekuju nas: Alex Crucial / Žongliranje i akrobacije, Nenad Lučić Dokon / Myth of Creation, Marko Mitrović / Myth of Creation, Vesna Leibowitz / Myth of Creation, Esko Kurtić / Myth of Creation, Danica Marinković / Myth of Creation, Tamara Vidović / Umetnost, Lazara Lazović / Umetnička fotografija, Paunovic Teodora / Myth of Creation, Ivana Milunovic / Aromaterapija, Nikola Milenković / Alternativne terapije za zdravlje, Labyrinth Theater / Radionica, Bojana Velimirović / Masaža, Andrei Sokolov / Sokoi / Radionica, Mashitup / Akrobacije sa vatrom, Puzzle group / Puzl radionica, Mag wear / Odeća, Fanke’tina – Umetničko crtanje uživo, Maja Mlinarević / Crtanje kanom, Re Generacija, Stefana Marić – Body Painting, Micelina Silnamilisa Paradjoti – Umetničko crtanje uživo.

W.O.L.F 2017 ADVENTURE

WOLFadventure WOLF 2017   festival koji se ne sme propustiti ovog vikenda, a i godine!

Ovaj festival je postao internacionalno prepoznatljiv zbog jedne potpuno originalne ideje – da spoji avanturističke sportove i muziku u jedan događaj. Zvuči nerealno, ali tako je. U sklopu W.O.L.F avanture posetioci će moći da se oprobaju u kajakingu, zip-line-u airsoftu, paintballu, streljaštvu, a takođe i u nekim laganijim sportskim aktivnostima kao što su odbojka, frizbi, plivanje… Ova kreativna kombinacija je oduševila inostrane ljubitelje festivala i oni dolaze, jer tako nešto nisu videli nigde u svetu do sada.

Kako se približavamo festivalu, cena karata će se povećavati. Do samog festivala, cena će iznositi 3.000 din, a na ulazu će biti 3.500 din. Jednodnevne karte će moći da se kupe na ulazu po ceni od 2.000 din.
U pretprodaji karte se mogu kupiti u svim WinWin prodavnicama širom Srbije ili na internetu preko DDTickets.

Festival ima organizovani prevoz od Niša do festivala i od Vršca do festivala. Za sve dodatne informacije posetite sajt WOLF i pratite Facebook stranicu WOLF.

Editors choice