U mojim beskonačnim blejanjima na netu, naletela sam na, za mene šokantnu, aplikaciju kojom se povezujete sa prijateljima na Facebooku koje biste, narodski rečeno, opalili. Kakvi izlasci po klubovima, ispijanje kafica i nalaženje “kod konja”! Najpre pikiraš metu na svom Facebook profilu, a zatim se prikačiš na aplikaciju “Down to bang” i ostalo je istorija.

Mene je ova aplikacija iskreno zaintrigirala, a zamislite šta bi moja baba rekla da čuje da nešto ovako postoji. “Ma, ‘ajde bre, begaj, idi na igranku pa upoznaj dasu. Kakvi kompjuktori, kakvi bakrači!”. 

Facebook aplikacija “Down to bang” potpuno diskretno povezuje korisnike sa Facebook prijateljima. Dakle, odete na pomenuti sajt, prijavite se sa svojim Facebook nalogom, a zatim dobijete spisak prijatelja. Ispod svake slike i imena stoji “Bang” dugme, odnosno “povali” dugme. Ko vam je na umu, klik i stiže mu zahtev za “povaljivanje”.

Slika WTF: Klik za skidanje gaća

Evo uputstva, pa ko voli, nek' izvoli

Dalji tok do zaključivanja ovog teksta nisam uspela da provalim, jer mi dečko nije bio pri kompu, a poslati drugovima ovakav zahtev je prilično neukusno. Pokušala sam da pronađem sestru u listi i pošaljem joj zahtev, međutim, ova aplikacija je diskriminatorski nastrojena, tako da iz liste prijatelja za kres isključuje sve one koji su se na Facebooku deklarisali istim polom kao i korisnik apilikacije. Dakle, osobe homoseksualnog opredeljenja i dalje moraju tražiti svog seks-partnera uživo. 

Osnivači ove, za mene prilično bizarne aplikacije, hvale se kako svaki minut dobijaju pet novih korisnika, a da su do sada uspeli da sakupe preko 30,000 ljudi starosti preko 20 godina. 

Pih… Sadi se paradajz online, hrani se stoka online, uređuje se enterijer online, kreira se odeća online, flertuje se online, a sada postoji i posebno mesto za online dogovor za real life seks. Au, ljudi, pa gde je sve ovo otišlo?! Uskoro očekujem i Android i iOs aplikaciju za brzopotezno seksanje na javnom mestu. Samo neka paze da ih ne uhvati murija, inače – ode 20 crvenih.

Prethodne tekstove iz serijala “WTF” možete pogledati ovde.


Martina Anđelković pola dana živi stvaran život, a pola provodi na društvenim mrežama. Autorka je i voditeljka fiktivnog kulinarskog show-a, fejk plavuša i deda Pajina unuka.

Comments