Ako ste kliknuli na tekst jer ste mislili da ćete dobiti odgovor – prevarili ste se. Ni ja nemam pojma. Kad god sam bila aktuelna, mrzela me je neka bivša, što je nekako i logično, ali nije mi jasan fenomen u kome aktuelne devojke mrze bivše svojih partnera. Hajde sve aktuelne devojke mojih bivših da lepo pročitaju nadolazeće redove.

Kao prvo i prvo, da je bivša bila dobra, ne bi bila bivša. Da je bivša i dalje voljena od strane tvog dečka, tvoj dečko ne bi bio sa tobom i tako dobar prema tebi. Istripovala si, uvrtela u glavu da je ona negde i dalje prisutna. Nesigurna si i gušiš ga, iako on nije sa bivšom u kontaktu već više od godinu dana.

Drage aktuelne, prestanite sebi da nabijate komplekse ukoliko vaš dragi spomene bivšu. To ne znači da je još uvek voli, već da je deo njegove prošlosti i događaja iz nje. Ne može da uzme magičnu gumicu i izbrište sve što se dešavalo pre tebe. Spominje je, jer se tako namesti. Ne može da je zove ONA ili znaš-već-koja, kada devojka ima ime. Tebi se nakostreši kosa, najradije bi ga zadavila, ali iskuliraš. Bes prema devojci koju možda i ne poznaješ nagomilava se u tebi.

SLika1 WTF: Zašto aktuelne mrze bivše?

Tvoj je, a ti i dalje sumnjaš… Ccccc

Alo! Hej! Nije čuo sa njom od raskida! Ako je on šutnuo nju, nema potrebe da se brineš. Stavio je tačku jer mu se očigledno smučila. Sa druge strane, ne treba da se cimaš i ako je ona raskinula, jer to samo znači da ne želi da bude deo njegovog života. A ti i dalje grickaš nokte, proveravaš mu telefon kada ode da se tušira, vršljaš mu po kompjuteru. Nešto tražiš, ni ti ne znaš šta. Ali kada u naletu ljubomore nešto tražiš, znaj da ćeš nešto i naći. Tada čak i najbezazlenija poruka od drugarice tebi može delovati kao švaleracija. Šta će ti to?!

Comments