Hot topics

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Njeni spotovi izgledaju kao da su vam pred očima oživele stranice modnog časopisa, a za nju biste sami pomislili da nema šanse da joj je Bog podario još neki talenat pored tako atraktivnog izgleda. Ipak, čini se da ona ima baš sve. Ime joj je Jezmin Šamir (Yasmin Shahmir) i ovog proleća okušaće se u pohodu na top-liste svojim, još uvek neimenovanim, debitantskim albumom.

09 yasmin Yasmin Shahmir

Jezmin je muzičku karijeru započela kao di-džej sa samo 19 godina, nastupajući u svojstvu predgrupe za, između ostalih, grupu “N.E.R.D” i reperku Iv (Eve). Pevački početak te muzičke karijere je bilo gostovanje u pesmi “Runaway” britanskog repera imena Devlin. Odjednom više ne pušta hitove – sada počinje da ih stvara. Nakon toga, Jezmin pravi svoje prve solo korake na britanskoj muzičkoj sceni objavom singlova “On My Own”, januara ove godine, i “Finish Line”, koji tek treba da se nađe u prodaji u maju mesecu.

03 yasmin Yasmin Shahmir

Prvi singl “On My Own” je svojevrsna notama ispisana autobiografija ove dvadesetdvogodišnjakinje. Pesma govori o načinu života koji je Jezmin izabrala za sebe, uprkos očekivanjima okoline, roditelja, ali ne i nje same. Za sebe kaže da je oduvek bila okružena muzikom, te je zbog nje čak napustila i uspešno završenu prvu godinu studija fizioterapije.

13 yasmin Yasmin Shahmir

Otac Iranac i majka Engleskinja možda nisu odobrili ovakav njen korak, ali su oni svakako ti kojima Jezmin može da zahvali za svoju egzotičnu lepotu i neobičan naglasak. Rođena u Mančesteru, a odrasla u škotskom Glazgovu, danas govori i peva i sa primesama londonskog akcenta, gde se preselila pre tri godine u potrazi sa slavom.

17 yasmin Yasmin Shahmir

Za sebe skromno kaže da je savršeno svesna da nema “diva” glas poput Bijonse (Beyoncé) ili Vitni Hjuston (Whitney Houston) i da joj je trebalo dugo vremena da shvati da to ne znači da ne ume da peva. Prilično nesvakidašnja samokritičnost primetićete. Ali ona to sebi može da dopusti, jer je oko sebe okupila tim vrhunskih grajm (grime) i andergraund (underground) producenata, koji će od nje napraviti možda baš sledeću zvezdu Velike Britanije.


Aleksandra Gavrilović je diplomirana novinarka iz Novog Sada sa budućom diplomom mastera teorije kulture. Drugi kažu da šarmantno dozira cinizam. Ona dodaje da joj ni sarkazam nije stran. U koncertima uživa samo iz prvog reda. Ima nemilosrdno oko za naslovne strane modnih časopisa. Ponosno nikada neće odrasti. I ne voli da priča o sebi u trećem licu.

Editors choice