Susret boja i nauke

Yves Saint Laurent obasjava ten novom mladolikošću.

Zahvaljujući stručnom znanju na području make up-a i nege kože, Yves Saint Laurent odlazi korak dalje u nezi tena. Inspirisan ključnim otkrićima stručnjaka YSL.Skinscience u vezi sa ulogom glikana u koži, Yves Saint Laurent je kreirao Youth Liberator serum foundation, prvu anti-aging podlogu obogaćenu glikanaktivom (GlycanactifTM), za trenutno blistav ten i vidno glatkiju i revitaliziranu kožu.

Yves Saint Laurent Nauka na području nege tena

Koža se sa godinama uveliko menja: gubi materiju, čvrstoću i sjaj.

Nastaju bore, a tekstura kože postaje neujednačena i ten gubi prirodni sjaj.

Kako bi se borio protiv navedenih znakova starenja, Yves Saint Laurent po prvi put kombinuje dva anti-aging pristupa za ovu inovativnu podlogu.

– uklanjanje vidljivih znakova starenja pomoću GlycanactifTM kompleksa;

– ujednačavanje i osvetljavanje tena pomoću Colour Tune-Up kompleksa.

GlycanactifTM

YOUTH LIBERATOR SERUM FOUNDATION PR VISUAL YSL: Youth Liberator serum foundation

Glikani, ćelijski ključ mladolikosti

Inspirisani glikobiologijom, stručnjaci  YSL.Skinscience dokazali su važnost glikana za kožu. Njihov odnos se sa godinama smanjuje, što se slikovito može opisati kao zaključavanje procesa regeneracije. Stručnjaci su utvrdili da određeni glikani imaju sposobnost “otključavanja” ćelija i oslobađanja njihovog potencijala za postizanje mladolikosti.

Na temelju ovog saznanja razvili su ekskluzivan, patentom zaštićen spoj GlycanactifTM sa tri glikana koji deluju protiv bora, podižu kožu, preoblikuju je i daju joj prirodni sjaj.

Obogaćena GlycanactifomTM, podloga Youth Liberator serum foundation-a bori se protiv znakova starenja. Tekstura kože postaje glatkija, a ten dobija na blistavosti.*

*Samoocena – 59 žena starosti od 35 do 55 godina.

Colour tune-up kompleks

Za ujednačenu boju tena

Koža sa vremenom gubi svežinu i ružičasti ton. Ten postaje žućkast i bez sjaja. Zahvaljujući jedinstvenom stručnom znanju u pogledu boja, Yves Saint Laurent je kreirao Colour Tune-Up Complex, spoj pigmenata koji ispravljaju metriku boja na tenu. Youth Liberator serum foundation prikriva nesavršenosti i koži u trenu vraća zdravi sjaj.

Karolin Negre (Caroline Negre), direktorka naučnih komunikacija za Yves Saint Laurent

Formula koja cilja šest znakova mladolikosti.

Pokazatelj mladolikosti (My youth index).

Ekskluzivno prema Yves Saint Laurent-u.

Stručnjaci za klinička ispitivanja utvrdili su da je šest znakova koji utiču na mladolikost dovoljno da svaka žena odredi svoju percipiranu dob: bore između obrva, bore oko očiju, bore ispod očiju, oblik donjeg dela lica, bore oko usana i bore u uglovima usana.

Yves Saint Laurent-ov ekskluzivni my youth index za svaku ženu određuju tri ključna znaka koji najviše deluju na percepciju dobi. Ovo dijagnostičko sredstvo korišćeno je u svrhu demonstriranja efikasnosti linije za negu kože Forever Youth Liberator. Na osnovu tih saznanja, razvijena je podloga Youth Liberator serum foundation u svrhu delovanja na ovih šest znakova.

Vidljivi rezultati

Već kod prvog nanošenja vraća se ujednačenost, svežina i blistavost tena. Tekstura se ravnomerno širi po licu i zaglađuje kožu, prikrivajući bore. Pruža joj hidrataciju i osećaj ugodnosti. Ten je blistav tokom celog dana.

Uz dodatnu negu sa Forever Youth Liberator serumom koža dobija novu mladolikost. Postaje mekša i elastičnija, sa poboljšanim tonusom. Bore su vidno smanjene, a ten je ujednačeniji i blistav.**

**Samoprocena – 65 žena starosti od 35 do 55 godina.

Youth Liberator serum foundation, završni korak rituala vezanog uz Forever Youth Liberator.

Hidratantna formula koja koži vraća prirodnu punoću

Zahvaljujući tečnoj teksturi seruma koja se stapa sa kožom, Youth Liberator serum foundation klizi po koži, pružajući joj prekrasan ujednačen sloj. Sadrži agens sa učvršćujućim delovanjem i koži pruža dvadesetčetvorosatnu hidrataciju. SPF 20 formula, obogaćena vitaminom E sa antioksidacijskim delovanjem, štiti kožu od foto-starenja.

Comments