Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Još pre 50 godina, u potkrovlju porodične kuće u La Gasili, u srcu Bretanje (Francuska), Iv Roše (Yves Rocher) je osmislio “Lepotu iz biljaka” baziranu na bogatstvu biljnog sveta i njenom beskonačnom potencijalu. Pedeset godina iskustva pruža jedinstvenu stručnost. Danas je kompanija Iv Roše lider nege bazirane na “Lepoti iz biljaka”.

Asortiman proizvoda je raznovrstan i obuhvata širok spektar preparata za negu lica, tela, kose, dekorativne kozmetike, parfema, proizvoda za decu… preko 1,500 proizvoda. Iv Roše kozmetički proizvodi su organski, bez parabena, ne testiraju se na životinjama i u potpunoj su u harmoniji sa prirodom. 100% su biljnog porekla, i osim meda i pčelinjeg voska ne postoji ni jedan drugi sastojak životinjskog porekla. To je ono što ove, potpuno organske, proizvode izdvaja od ostalih. Celokupna istraživanja Iv Roše se odvijaju u preko 20 specijalizovanih laboratorija.

yves rocher1 Yves Rocher: Snaga biljaka je u funkciji vaše lepote

Snaga biljaka je u funkciji Vaše lepote

Iv Roše : Uzgajivač, proizvođač, distributer od 1959.

U isto vreme uzgajivač, proizvođač i distributer, Iv Roše je jedinstveni brend koji kontroliše svaki korak procesa poslovanja: uzgajanje biljaka, naučna istraživanja na biljkama, razvoj inovativnih aktivnih sastojaka, formula, snabdevanje sirovinama, proizvodnju, pakovanje i distribuciju širom sveta. Zahvaljujući svojoj različitosti, brend Iv Roše uspešno kontroliše i postojano smanjuje svoj uticaj na okolinu i tako omogućava da imamo vrhunske proizvode za lepotu po najpovoljnijim cenama.

Još 1977. Iv Roše je stvorio Botaničku baštu u La Gasili – Bretanja. Obogaćena sa više od 1,100 različitih biljnih vrsta, to je mesto znanja i biljni rezervat, koji inspiriše stvaranje naših proizvoda. Ova bašta ima 57 hektara organskih polja Iv Rošea u La Gasili. Obiluje mnoštvom biljaka poput: arnike, kamilice, lavande, nevena, različka… i još mnogo organski uzgajanog cveća koje se koristi u različitim proizvodima za lepotu ovog brenda.

Iv Roše proizvodi 90% svojih proizvoda, koji se distribuiraju po celom svetu, u svojim sertifikovanim fabrikama u Bretanji. To direktno doprinosi u stvaranju 10,000 radnih mesta i na taj način se ostvaruje želja gospodina Iv Rošea, a to je opstanak svog sela – La Gasili.

Da bi olakšao pristup lepoti, brend Iv Roše je oduvek distribuirao svoje proizvode bez posrednika (putem pošte, online, u prodavnicama i svojim institutima lepote), kako bi osigurao da svi dobiju ono što zaslužuju: vrhunske kozmetičke proizvode po najpovoljnijim mogućim cenama. Trenutno više od 30 miliona žena, korisnica naših proizvoda širom sveta, je najbolji dokaz da smo na pravom putu i da i dalje treba da nastavimo trend.

“Snaga biljaka je u funkciji Vaše lepote“

Avior Cosmetics d.o.o. je ovlašćeni zastupnik direktne (kataloške) prodaje Iv Roše kozmetičkih proizvoda za tržište Srbije. Proizvodi se mogu poručiti preko internet sajta www.avior.co.rs

Editors choice