Sa novim mirisom “L’Homme Sport”, YSL spaja muževnost, energiju i stil.

Muški mirisi kuće Yves Saint Laurent u 2014. susreću se sa novim uzbuđenjima prožetim adrenalinom. Snaga i estetika. Kretanje i ispunjenost. Svežina i intenzivnost.

Yves Saint Laurent predstavlja novu verziju legendarnog mirisa, koji je toliko muževan da može nositi samo jedno ime: “L’Homme Yves Saint Laurent”. U bezvremenskoj staklenoj silueti bočice sa neponovljivim dizajnom metalnog čepa, Yves Saint Laurentov miris “L’Homme” definiše novi način izražavanja muževnosti. Magnetičan. Senzualan. Snažan. Lansiran 2006. godine, ovaj kultni miris za sobom je ostavio novi mirisni trag: sveže-drvenasti akord. Kroz odvažan spoj citrusnih nota i vetivera u ravnoteži sa svežim, voćnim daškom listova ljubičice i vibrantnog kedra postavio je nova pravila privlačnosti. Miris koji su pre osam godina redizajnirali En Filipo, Dominik Ropjon i Pjer Vargnje (IFF) nezaobilazan je dodatak muževnoj eleganciji, savremen i usklađen sa muškarcem koji ga nosi.

84474 LHomme Sport Yves Saint Laurent LHomme Sport: Uzbuđenja i adrenalin

Yves Saint Laurent je na osnovu kultnog mirisa ispisao istinsku sagu u kojoj se kroz “La Nuit De L’Homme”, kreativno delo gore navedenog trija iz 2009, susreću najsenzualnije i najzagonetnije strane muževnosti. “L’Homme Sport”, najnoviji deo sage koji su kreirale En Flipo i Džulijet Karagezoglo (IFF) protkan je rafiniranom, upečatljivom svežinom.

Olivije Martinez

Savremeni junak

Olivije Martinez, zaštitno lice Yves Saint Laurentovog mirisa “L’Homme” još od 2006, predstavlja i novi miris “L’Homme Sport”: neodoljivo privlačan, muževan, iskren i samopouzdan.

LHOMME RP 210x297 Yves Saint Laurent LHomme Sport: Uzbuđenja i adrenalin

Muževna elegancija u pokretu

“Yves Saint Laurent L’Homme” po prvi put se upušta u velika uzbuđenja kroz istraživanje sveta sporta. Srce koje divlje kuca. Neočekivana navala adrenalina. Intenzivna avantura. Predstavljen u Olivijeu Martinezu, zaštitnom licu mirisa od samog početka, “L’Homme Sport” je prikazan kroz inovativni video-materijal i kadrove koji dočaravaju rafiniranu eleganciju i senzualnost.

Režiju potpisuje talentovana četvorka francuskih grafičkih dizajnera i producenata pod imenom “Megaforce”.

Miris

Dašak elegancije u novoj verziji drvenaste svežine

Opipljiva svežina

Punokrvan i odvažan, “L’Homme Sport” reinterpretira sveže, drvenaste note originalnog mirisa “L’Homme” koji su 2006. godine kreirale En Flipo i Džulijet Karagezoglo (IFF). U “L’Homme Sport”-u nije prisutna ‘glatka’ svežina, nego klasičan sastojak parfema u obliku novog akorda na bazi aldehida bergamota, izrazito ‘opipljiv’ i muževan. Bujica svežine koja zaokuplja sva čula.

Uzbudljivi dašak aldehida

Aldehidi, ključni sastojci nove formule, sadrže vrlo prepoznatljivu metalnu notu. U kombinaciji sa iskričavim notama esencije bergamota i akorda vrbene, dodatno pojačavaju svežinu poput navale adrenalina. Samo srce kardamoma u kontrastu je s pikantnim daškom esencije elemija. Drvenastu notu pojačava cedar i neverovatno senzualna “Amber Xtreme”.

Muškarci više ne žele da biraju između svežine i elegancije ili svežine i snage. Žele da sadržaj jedne bočice ispuni sve njihove želje za rafiniranim i muževnim mirisom.

En Flipo

“L’Homme Sport” reinterpretira eleganciju mirisa “L’Homme”, odvažnost brenda Yves Saint Laurent, svežinu sportskog mirisa i samouverenu muževnost kojoj teže moderni muškarci. Stoga je ovaj miris uzbudljivi kontrast svežine i rafiniranih, dubokih, vibrantnih nota.

Džulijet Karagezoglo

Bočica sa pokretačkom energijom

Naslanjajući se na dizajn kultne bočice Yves  Saint Laurentovog mirisa “L’Homme”, dragoceni spoj stakla i metala bočice mirisa “L’Homme Sport” dobija dodatnu dimenziju uz tipografski potpis u crvenoj boji – vibrantna refleksija okomite linije vidljive u njenoj unutrašnjosti. Ova sjajna crvena traka ostavlja utisak da bočica treperi pod električnim naponom.

Heksagonalni čep sa satenskim, fino poliranim metalnim slojem predstavlja igru izuzetne muževnosti i rafiniranosti. Sirova snaga linija čepa u savršenom je kontrastu sa čistim linijama staklene bočice. Na kutiji je YSL logo predstavljen u upečatljivoj crvenoj boji, koja se na isti način poigrava sa kinetičkim linijama kutije u metalik-sivoj boji.

CENA*

*(cena se može razlikovati po prodajnim mestima)

L’Oreal Balkan nema tačne informacije o cenama svojih proizvoda kod maloprodavaca, niti na bilo koji način utiče na njih.

HOM SPORT EDT SPRAY 40ML≈ 5,985 RSD
HOM SPORT EDT SPRAY 60ML≈ 7,655 RSD
HOM SPORT EDT SPRAY 100ML≈ 10,226 RSD
Comments