Šta to odlikuje savremenu ženu 21. veka? Po čemu ćete je prepoznati? Ona će proći pored vas – na ulici ili možda u knjižari, uz lako lupkanje potpeticama, uzdignute glave i odlučnog pogleda, i za sobom će ostaviti nezaboravni trag parfema. Nesvesno ćete se okrenuti za njom, opčinjeni njenim kratkim prisustvom u vašem životu i zapitati se, u čemu leži njena tajna

Odgovor je jednostavan, u slobodi. Ali, sloboda za žene dugo nije bila jednostavan pojam, i zato je one danas nose sa tolikim ponosom. 

3 8 Autentična, odvažna, slobodna: Ako se pronalaziš u ovim rečima, imamo savršen parfem za tebe

Biti žena autentičnog izraza, koja ispoljava svoje želje i ispunjava svoje ambicije, nije oduvek bilo lako, a svojevremeno – ni dozvoljeno. Zato smo se borile za emancipaciju, za to da budemo viđene, za svoje snove, za žene koje će tek biti rođene, za sebe. Borile smo se kao talasi okeana koji udaraju o stene, borile smo se kao plamen na vetru, svom snagom, kao orao koji uz oštri pogled preseca vazduh na putu do svog jasnog cilja. I izborile smo se. Osvojile smo slobodu da živimo svoj život po svojim pravilima, bez pitanja i društvenog odobrenja.

Ali, naš put se ne završava tu. Hedonističko uživanje u novostečenoj slobodi inspiriše nas na dublju potragu za svojom autentičnošću, na potpuno razotkrivanje sebe.

Želimo da se sloboda vidi u našim očima, primeti u našim pokretima, oseti u našem mirisu, i zato biramo upravo jedinstveni Libre Eau de Parfum, miris brenda Yves Saint Laurent. 

Libre – oslobađanje koje dolazi iz spoja suprotnosti

U mirisu libre prepliću se romantični duh Pariza i životna energija Njujorka, sofisticiranost Francuske i egzotičnost Maroka, stabilnost muškarca i srce žene. Libre je spoj nespojivog, sudar različitih svetova, veliki prasak iz kojeg se oslobađa seksi i sofisticirani miris koji opčinjava čula. Pokloniti sebi Libre jednako je kao pokloniti slobodu. Libre asocira na prepuštanje zadovoljstvu, na istraživanje, na neprikosnoveno otkrivanje skrivenih strana naše ličnosti. Uz Libre možemo biti nežne, vatrene, muževne, jake, krhke, senzualne… možemo biti sve što poželimo. 

2 9 Autentična, odvažna, slobodna: Ako se pronalaziš u ovim rečima, imamo savršen parfem za tebe

Tajna veza između Francuske i Maroka

Miris Libre u sebi nosi goruću senzualnost cvetova marokanske narandže, kombinovanu sa kontrastnom esencijom aromatične lavande ubrane u Francuskoj, na ekološki osvešćen način. Lavanda, tradicionalno korišćena pri kreiranju muških mirisa, ukazuje nam na to da granice između muških i ženskih principa mogu biti fluidne, dok joj balans donosi i prisustvo nežnog ekstrakta vanile. Nastao nakon 7 godina brižljivog istraživanja i čak 1500 varijacija akorda, miris Libre je istovremeno ženstven u svojoj floralnosti i odvažan u neočekivanoj primesi muževnosti – a namenjen je ženama koje neprikosnoveno osvajaju svoj autentični životni put. 

5 8 Autentična, odvažna, slobodna: Ako se pronalaziš u ovim rečima, imamo savršen parfem za tebe

Trenutak slobode uhvaćen u odvažnim linijama bočice

Sloboda je neuhvatljiva. Ona je svuda oko nas i u nama, ali ne možemo je dodirnuti. Možemo je namirisati, ali ne i zahvatiti. Ona nam svoje prisustvo može odati tek svojim odsjajem, u zraku sunca koji pravi reflekciju, i kratkotrajnom prikazu našeg odraza u blistavoj površini bočice mirisa Libre. Ovu bočicu odlikuju izražena silueta, upotpunjena crnim asimetričnim poklopcem – koja nam deluje kao personifikacija haute couture haljine koju otvaramo kako bismo se odenuli mirisom koji se nalazi u njoj. Kao finalni ukras, bočica ponosno na sebi nosi timeless YSL logo, kao simbol tradicije brenda koji je oduvek verovao u nezavisnu ženu.

1 14 Autentična, odvažna, slobodna: Ako se pronalaziš u ovim rečima, imamo savršen parfem za tebe

Sloboda si ti

Čak iako to još uvek ne osećaš, sloboda se nalazi u tebi. Potrebno je samo da je osvestiš, osetiš, otpustiš. Svoj unutrašnji plamen na površinu izmami Libre mirisom, privlačnim i senzualnim. Oseti njegove opojne note i prepusti im se, i njihovim koracima kreni svojim putem ka oslobođenju. Jednom kada to učiniš, nikada se nećeš vratiti nazad.

ysl dmi fraw libre holiday 2021 youtube true views for shopping extract 3 rgb Autentična, odvažna, slobodna: Ako se pronalaziš u ovim rečima, imamo savršen parfem za tebe

YSL Libre Eau de Parfum dostupan je u svim Jasmin parfimerijama, kao i Sephora parfimerijama u TC Galerija, TC Ušće i TC Delta City.

Comments