Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

1/2

Često se trudimo da na razne načine dođemo do informacija koje proizvode bi trebalo da koristimo ukoliko želimo sjajnu i jaku kosu  i čistu kožu lica koja blista i bez pudera i raznoraznih proizvoda koji nekada više štete koži nego što pomažu. Dok pronađemo proizvode koji savršeno odgovaraju kvalitetu kože i kose nekada prođe i čitava večnost, a nekada je dovoljno da samo malo promenimo ishranu i dobijemo neviđene rezultate.

Za kožu lica koja blista u svim vremenskim prilikama, nevezano sa tim da li je leto pa je koža preplanula ili tokom zimskih dana kada nam je lice iritirano hladnoćom i vetrom, dovoljno je da samo smutite po jedan zdravi smoothie dnevno.

Jogoda smoothie Za blistavu kožu smuti jedan smoothie (RECEPTI)

Možda se neko pita zašto ne bi bilo dovoljno da samo unese sve te namirnice u organizam bez toga da ih prethodno smućka u blenderu, ali odgovor je takav da je zato što je mnogo lakše i za konzumiranje a i za resorpciju svih namirnica koje u tečnom stanju prođu brže kroz organizam i direktno utiču na kvalitet kože i kose.

Nakon malog istraživanja devojke koje su svakog jutra konzumirale po jedan smoothie vrlo brzo su primetile da im je koža lica blistava i da se broj akni i bubuljica znatno smanjio. Nisu ni znale koje će im pogodnosti konzimiranje ovog zdravog napitka doneti već su u jednom trenutku počele da primećuju kako im nije potrebno da svakog jutra nanose silne kreme i losione koji su im pomagali da zadrže čistoću lica. Nakon nekog vremena osećale su se zadovoljno i prilično samouvereno da tokom dana prestanu i da koriste pudere i tonirane kreme.

Editors choice