Hot topics

Lea x WANNABE: Pet trendova koje ne smeš da ispustiš iz vida!

Kendall Jenner: Modni fenomen i devojka koja je pokrenula social media revoluciju

Mladi ljudi – izvor nove energije

Poštovanjem pravila moguće je doći do željenog izgleda

Testirali smo: Potrebna ti je nega za svežu i blistavu kožu? Ovaj fluid je savršeno rešenje za tebe!

Zašto besprekoran izgled više ne podrazumeva skrivanje svog pravog izgleda?

Stres kao uzrok depresije i anksioznosti: Kako da vratiš ravnotežu u svoj život?

Izdvajamo: Must have komadi sezone + kako da ih stilizuješ

3 zabavne stvari koje ove jeseni možeš da radiš u paru

Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

1/2

Često se trudimo da na razne načine dođemo do informacija koje proizvode bi trebalo da koristimo ukoliko želimo sjajnu i jaku kosu  i čistu kožu lica koja blista i bez pudera i raznoraznih proizvoda koji nekada više štete koži nego što pomažu. Dok pronađemo proizvode koji savršeno odgovaraju kvalitetu kože i kose nekada prođe i čitava večnost, a nekada je dovoljno da samo malo promenimo ishranu i dobijemo neviđene rezultate.

Za kožu lica koja blista u svim vremenskim prilikama, nevezano sa tim da li je leto pa je koža preplanula ili tokom zimskih dana kada nam je lice iritirano hladnoćom i vetrom, dovoljno je da samo smutite po jedan zdravi smoothie dnevno.

Jogoda smoothie Za blistavu kožu smuti jedan smoothie (RECEPTI)

Možda se neko pita zašto ne bi bilo dovoljno da samo unese sve te namirnice u organizam bez toga da ih prethodno smućka u blenderu, ali odgovor je takav da je zato što je mnogo lakše i za konzumiranje a i za resorpciju svih namirnica koje u tečnom stanju prođu brže kroz organizam i direktno utiču na kvalitet kože i kose.

Nakon malog istraživanja devojke koje su svakog jutra konzumirale po jedan smoothie vrlo brzo su primetile da im je koža lica blistava i da se broj akni i bubuljica znatno smanjio. Nisu ni znale koje će im pogodnosti konzimiranje ovog zdravog napitka doneti već su u jednom trenutku počele da primećuju kako im nije potrebno da svakog jutra nanose silne kreme i losione koji su im pomagali da zadrže čistoću lica. Nakon nekog vremena osećale su se zadovoljno i prilično samouvereno da tokom dana prestanu i da koriste pudere i tonirane kreme.

Editors choice