Brendovi su sastavni deo svakodnevnog života. Ali, neki od njih prevazilaze svoju kategoriju i postaju deo popularne kulture. Zato ih nazivamo ikonama, originalima odnosno brendovima koji prevazilaze brend, jer u sebi bitno vezuju emotivnu dimenziju, pa je preciznije okarakterisati ih kao brendove koje volimo i koji nam postaju bliski kao članovi porodice.

Muškarci veruju proizvodima iz NIVEA MEN Original linije, jer već 30 godina olakšavaju dnevnu negu i čine je prijatnim ritualom koji ne zahteva mnogo vremena. Ovaj kultni brend kada je muška nega u pitanju, sada je muškarcima obezbedio saveznika i pod tušem.

Ponekad koža usled čestog tuširanja, a i usled dugotrajnog boravka u zatvorenom prostoru postaje suva. Nova formulacija NIVEA MEN gela sa aloa verom daruje koži potrebnu vlagu još pod tušem i pomaže u zaštiti kože od isušivanja. I nakon brisanja peškirom, vaša koža izgledaće sjajno.

NBC 13825 Men Original Care Shower Gel 250ml PS Za kojim su to proizvodom muškarci ludi?

NIVEA MEN Original Care gel za tuširanje

Inovativna formulacija sa aloa verom blagog mirisa temeljno čisti kožu tela, lica i kosu, pružajući im intenzivnu vlažnost.

Za muškarce koji žele osećaj čiste i hidrirane kože odmah nakon tuširanja.

Comments