Ako bar malo budeš “skrolovala” kroz internet, razne društvene mreže, a najviše Instagram kao mesto na kom se o modi mnogo saznaje, naići ćeš na brojne trendove kojima ćeš se sasvim sigurno “zaludeti”, a ubrzo u brojne komade i zaljubiti. Od najrazličitijih odevnih komada, detalja i neobičnih aksesoara, pa sve preko omiljenih torbi, naići ćeš i na mnoge modele obuće koje ćeš poželeti da imaš i nosiš svakog dana, u svim mogućim situacijama.

Međutim, pored atraktivnog izgleda potrebna je i udobnost, jer pored modernog “vajba” koji imaju, cipele moraju da ti pruže i pravi komfor, posebno u ovim letnjim danima kada je sve nekako naporno. I da, sve to smo našli u Clarks modelu “Kendra Petal”, da, verovala ili ne, u samo jednom modelu sandala koje su nasavršenije za dane pred tobom. U sebi su objedinile sve, trendove koji su najpopularniji ovog leta i lagan osećaj na nozi, jer nećeš nakon njih osetiti nikakvo trnjenje, žuljeve, crvene linije, niti bilo kakve bolove koje visoke potpetice umeju da naprave.

clarks 3 Za korak sa stilom: Kako da nosiš ultimativni trend sezone? + FACEBOOK GIVEAWAY

Debela ili block štikla, jedan je od trendova koji je najzastupljeniji ovog proleća i leta. Dugo ih nije bilo na modnoj sceni, ali kako se iz prošlosti vraća sve ono najbolje, u istom ili nešto izmenjenom obliku, tako je došlo vreme da se ovakva visoka potpetica vrati i napravi pravu revoluciju. Clarks obuća je poznata po tome da prati sve aktuelnosti, pa je ovo samo jedan od mnogih dokaza koji to potvrđuju. Možeš da je nosiš na poslu, bez brige da li ćeš možda u nekom momentu malo “klecnuti” što se često dešava kod onih tankih i vrtoglavo visokih, uz poslovne kombinacije, ali i kada kreneš u šetnju, sasvim ležerno obučena, pa sve do trenutka kada pođeš u noćni provod kada ih iskombinuješ sa nekom disko haljinom.

Comments