Moramo priznati, navikli smo da na naslovnim stranama i kampanjama viđamo mlade modele. Modna industrija je okrutna kada je starenje u pitanju i ne oprašta nikakve estetske nepravilnosti. Međutim, Cher je tu da, kao i decenijama unazad, pogazi sva očekivanja i polomi sve kalupe u koje su žene stavljene. Kao zaštitno lice nove kampanje MAC Cosmetics Cher je dokaz da je žena force of nature u svim svojim dobima.

Legenda zvana Cher

Ovu godinu Cher počinje pod svetlima reflektora. Uz reperku Saweetie, Cher je zaštitno lice nove kampanje MAC Cosmetics pod nazivom Challenge Accepted”. I izazov je definitivno prihvaćen.

U ovoj se kampanji MAC Cosmetics fokusira na tome da slavi i proslavlja izdržljivost. Zato, zajedno sa Cher i Sweetie MAC poziva svoje fanove da stave proizvode na test i provere koliko su oni izdržljivi. U promo videu ova kozmetička kompanija predlaže korisnicima da svoje omiljene proizvode podvrgnu testu protiv znoja, vode, niskih temperatura i lošeg vremena. Na samom kraju promo videa pojavljuje se Cher u haljini koju je nosila na naslovnoj strani magazina Time.

Comments