Detalji čine stil. I tu nema mnogo rasprave. Prosto, aksesoari imaju tu moć da čak i najjednostavniju i najobičniju kombinaciju učine vrhunskom, samo ukoliko ih birate na pravi način. Sigurno ste i same primetile, džins i jednobojna majica izgledaju sasvim drugačije kada se ukombinuju sa mnogo nakita ili zanimljivim kaišem, pa čak i upadljivom torbom. Tako da, ukoliko želite da svoje stajlinge učinite originalnim i upečatljivim, birajte upravo takve aksesoare i izdvojite se iz mase!

Narukvica oko nožnog članka

Hej, hej, šta to viri ispod nogavice? Narukvica! Ko kaže da se ovaj komad nakita nosi samo na ruci? Ukoliko želite da se istaknete i budete originalne, ovaj sitan detalj obavezno uvrstite u svoje prolećne kombinacije. Možda se neće primetiti na prvi pogled, ali onaj ko ga bude uočio biće oduševljen ovom sitnicom koja sasvim menja pogled na vaš autfit, ali i na vas same.

nanogica Za originalne stajlinge, birajte UPADLJIVE aksesoare!

Broš

Nosile su ga naše bake, nosile su ga naše mame, pa, red je da broševe sada nosimo i mi. Odaberite neki sasvim neobični i neočekivani i na simpatičan i originalan način ukrasite svoj kaputić, jaknu, maramu… Možete ga nositi svuda! Osim toga, svakako ćete biti posebne, jer ovaj detalj retko ko nosi i danas.

bros Za originalne stajlinge, birajte UPADLJIVE aksesoare!
Comments