Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Dugačke, guste trepavice su najvažniji “aksesoar” moderne žene. Upravo zbog toga je maskara neizbežan korak u pripremi za svaki izlazak. Nekada je ona sve što vam je potrebno da naglasite svoju lepotu i osećate se savršeno u samo par koraka. Zato vam Avon, premijerno ove sezone, donosi Mark Big&Extreme maskaru, zbog koje ćete se osećati kao da ste upravo izašli iz salona!

Sara Jo Mark BigExtreme maskara 1 Za pogled koji obara s nogu: Ekstremna dužina i volumen trepavica   efekat kao iz salona!

Svaka žena teži da ostavi dobar utisak i oseti samopouzdanje koračajući u susret svakodnevnim izazovima. Big&Extreme vam pomaže da to ostvarite sa lakoćom, što se može pripisati najnovijoj Elasto volumeric formuli koja čini trepavicu i do dva puta dužom. Tajna je u posebnoj Lash extender četkici sa kratkim i dugim vlaknima koja savršeno prianja uz najtanju i najkraću trepavicu, oblaže dlaku i izdužuje je, pa ćete nakon samo jednog nanošenja postići ekstreman look na kom će vam svi pozavideti.

Ukoliko imate osetljive oči i želite maskaru koja ih neće iziritirati, ne tražite dalje! Formula kreirana za osetljive oči je idealna i za one koje nose sočiva. Ne ostavlja grudvice i pogodna je za dugo nošenje, zbog čega će ove sezone biti neizostavno beauty oružje u vašoj kozmetičkoj torbici.

Sara Jo Za pogled koji obara s nogu: Ekstremna dužina i volumen trepavica   efekat kao iz salona!

Nova Big&Extreme maskara dostupna je po specijalnoj ceni od 499 dinara u Avon brošuri koja važi od 6. septembra kao i na sajtu www.avon.rs.

Editors choice