Dugačke, guste trepavice su najvažniji “aksesoar” moderne žene. Upravo zbog toga je maskara neizbežan korak u pripremi za svaki izlazak. Nekada je ona sve što vam je potrebno da naglasite svoju lepotu i osećate se savršeno u samo par koraka. Zato vam Avon, premijerno ove sezone, donosi Mark Big&Extreme maskaru, zbog koje ćete se osećati kao da ste upravo izašli iz salona!

Sara Jo Mark BigExtreme maskara 1 Za pogled koji obara s nogu: Ekstremna dužina i volumen trepavica   efekat kao iz salona!

Svaka žena teži da ostavi dobar utisak i oseti samopouzdanje koračajući u susret svakodnevnim izazovima. Big&Extreme vam pomaže da to ostvarite sa lakoćom, što se može pripisati najnovijoj Elasto volumeric formuli koja čini trepavicu i do dva puta dužom. Tajna je u posebnoj Lash extender četkici sa kratkim i dugim vlaknima koja savršeno prianja uz najtanju i najkraću trepavicu, oblaže dlaku i izdužuje je, pa ćete nakon samo jednog nanošenja postići ekstreman look na kom će vam svi pozavideti.

Ukoliko imate osetljive oči i želite maskaru koja ih neće iziritirati, ne tražite dalje! Formula kreirana za osetljive oči je idealna i za one koje nose sočiva. Ne ostavlja grudvice i pogodna je za dugo nošenje, zbog čega će ove sezone biti neizostavno beauty oružje u vašoj kozmetičkoj torbici.

Sara Jo Za pogled koji obara s nogu: Ekstremna dužina i volumen trepavica   efekat kao iz salona!

Nova Big&Extreme maskara dostupna je po specijalnoj ceni od 499 dinara u Avon brošuri koja važi od 6. septembra kao i na sajtu www.avon.rs.

Comments